Le-a dărâmat casa cu tirul

Ultima actualizare:

    Camionul avariat a fost scos din curte cu o macara Foto: www.arq.ro
Camionul avariat a fost scos din curte cu o macara Foto: www.arq.ro

Nu mai eşti în siguranţă nici în propria locuinţă! O familie din localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Arad, s-a trezit cu un tir în casă. Şi într-o comună din Ialomiţa, un bărbat infirm care se afla în curtea casei a fost lovit în plin de un autoturism scăpat de sub control.

Panică, miercuri seara, pentru o familie din localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Arad. În jurul orei 18.00, oamenii se uitau la televizor când au auzit o bubuitură puternică şi toată casa s-a zguduit din temelii. Când au ieşit afară să vadă ce s-a întâmplat, au rămas înmărmuriţi.

Un bărbat de 56 de ani a fost lovit de o maşină
Un bărbat de 56 de ani a fost lovit de o maşină

Un tir scăpat de sub control le-a intrat în curte şi le-a dărâmat bucătăria de vară. Şoferul susţine că totul s-a petrecut din vina şoferului unui alt camion, care venea din sens opus.

A derapat din cauza ploii torențiale

simeon stalpnicul png

Într-o curbă, acela a pus frână şi a derapat din cauza ploii torenţiale, iar remorca a ajuns pe contrasens. ”Şoferul tirului s-a trezit cu remorca în faţă şi, ca să evite impactul, a tras brusc de volan. A ajuns în curtea unei case, le-a dărâmat o cameră şi s-a oprit în alt zid”, a povestit un martor. Nimeni nu a fost rănit, însă casa oamenilor a fost distrusă. Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate cine este vinovat pentru accident şi cine va trebui să-i despăgubească pe proprietarii casei. Tirul era încărcat cu cereale şi venea de la Constanţa. Din cauza accidentului traficul a fost blocat pe un sens mai bine de o oră, timp în care o macara a ridicat camionul avariat.

Spulberat de o maşină în faţa casei


    Un bărbat de 56 de ani a fost lovit de o maşinăFoto: rtv.net
Un bărbat de 56 de ani a fost lovit de o maşinăFoto: rtv.net

Accident asemănător şi în localitatea Cosâmbeşti, din Ialomiţa. Un bărbat de 56 de ani a fost lovit de o maşină, în timp ce se afla în faţa casei sale. În urma impactului, bărbatul, infirm de un picior, a fost prins între gard şi autoturism. Până la sosirea ambulanţei, sătenii l-au scos de sub maşină. Bărbatul lovit s-a ales cu mai multe coaste rupte şi a fost trasportat la spital. Şoferul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală. El a făcut o depăşire neregulamentară, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un gard, s-a răsturnat şi s-a oprit în casa victimei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net