La 15 ani, violată chiar de polițiștii care o căutau

Ultima actualizare:

    Caz șocant în Călărași. O fată fugită dintr-un centru de plasament a fost abuzată  de doi oameni ai legii
Caz șocant în Călărași. O fată fugită dintr-un centru de plasament a fost abuzată de doi oameni ai legii

Caz incredibil în Călăraşi. Doi poliţişti sunt acuzaţi că au batjocorit o fată de 15 ani. În loc să o ajute pentru că fugise din centrul de plasament, în care fusese abandonată de familie, oamenii legii au dus-o pe un câmp şi au abuzat-o sexual.

Luată de lângă fratele mai mic şi dusă de propria mamă într-un centru de plasament, fata de 15 ani nu a acceptat să trăiască printre străini.

A fugit de câte ori a avut ocazia, însă de fiecare dată a ajuns înapoi, la centru. Aşa se face că luni, fata a plecat pentru a 300-a oară din centrul de plasament din localitatea Perişoru, unde se afla din februarie 2013. A hoinărit pe străzi şi s-a oprit  într-un parc, unde a dat peste o patrulă a Poliţiei. Cei doi agenţi, Florin Dumitru şi Adrian Şerban, păreau că voiau să-şi facă datoria, de oameni ai legii, şi au luat-o pe minoră în maşină. 

Aveau două soluţii, să o ducă la sediul Poliţiei sau să o însoţească la centrul de plasament, unde îngrijitorii îşi făceau pentru a suta oară griji pentru adolescenta fugară. Cei doi tineri poliţişti au ales însă să profite de ea. S-ar fi oprit la un fost poligon de trageri, pe un câmp de la marginea oraşului, şi ar fi abuzat-o sexual.

Apoi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, poliţiştii ar fi lăsat-o acolo. Se bazau pe faptul că fata, pe care nu o mai dorea nici propria familie, nu va spune niciodată nimic. Minora a ajuns însă la spital, iar colegii celor doi poliţişti au aflat de la medici că aceasta a fost abuzată. Florin Dumitru şi Adrian Şerban au fost trecuţi imediat în rezervă, iar ieri au fost duşi la Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Adrian Şerban a fugit de la locul unui accident
Adrian Şerban a fugit de la locul unui accident

Adrian Şerban a fugit de la locul unui accident

Culmea este că unul dintre cei doi poliţişti a fost, luna trecută, autorul unui accident filmat de un martor. Videoclipul, postat recent pe Internet, îl arată pe Adrian Şerban, aflat la volanul maşinii de serviciu, când loveşte un biciclist. După ce s-a asigurat că acesta a putut să se ridice, s-a urcat înapoi în autovehicul şi a plecat liniştit de la locul accidentului.

Eleva de la Vaslui trăiește și acum un coșmar  

Fata de 18 ani din judeţul Vaslui violată, în noiembrie anul trecut, ore în şir, până la leşin, a continuat luni de zile să fie victima celor șapte brute. Rudele şi apropiaţii celor care au batjocorit-o au dus o campanie de denigrare a tinerei atât pe reţelele sociale, cât şi în comunitatea locală, spunând despre fată că „a distrus şapte familii“ şi că ar fi instigat să fie violată. Pe 14 august, cei şapte tineri din localitatea Văleni, aflați și acum în libertate, vor fi faţă în faţă cu judecătorii, dar şi cu victima lor. Trei dintre ei au cerut între timp strămutarea procesului aflat în prezent pe rolul Judecătoriei Vaslui.

O tânără din Caracal, abuzată de patru bărbați

Patru tineri, între care și un militar de la baza din Deveselu, au ajuns, în urmă cu trei zile, după gratii pentru că au violat şi au umilit o fată, chiar în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani.  Tânăra a fost siluită, la jumătatea lunii iunie, pe un câmp, în apropiere de Caracal, iar prietena ei de 15 ani a fost sechestrată în mașină și a văzut totul. Până miercuri, cei patru bărbați au fost cercetați în stare de libertate și nici unul dintre ei nu-și recunoaște fapta. Fata este însă hotărâtă să-i pedepsească pentru ce i-au făcut și s-a constituit și parte civilă în dosar, pentru suma de 100.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net