Îngeraşul ăsta a fost aruncat la gunoi!

Ultima actualizare:

    Fetiţa a adormit în  braţele medicilorFoto: Sever Gheorghe/ISU Bucureşti-Ilfov
Fetiţa a adormit în braţele medicilorFoto: Sever Gheorghe/ISU Bucureşti-Ilfov

A avut zile! Un îngeraş abia venit pe lume a avut parte de momente cumplite. A fost aruncat la gunoi de propria mamă, care nu l-a dorit. Plânsetul de bebeluş i-a atras atenţia unei femei. Aşa, ea şi-a dat seama că într-o pungă e un suflet.

Gestul cumplit al unei femei din Capitală i-a şocat pe mulţi. La doar câteva zile după ce a născut o fetiţă frumoasă, a băgat-o într-o pungă şi a aruncat-o lângă o pubelă. Scâncetele de foame i-au atras atenţia unei bucureştence care trecea prin zonă, pe Bd. Ion Mihalache nr. 58.


    Adriana, femeia care a salvat  copilul, a născut şi ea  un băieţel în urmă cu un anFoto: Sever Gheorghe/ISU Bucureşti-Ilfov
Adriana, femeia care a salvat copilul, a născut şi ea un băieţel în urmă cu un anFoto: Sever Gheorghe/ISU Bucureşti-Ilfov

S-a oprit, s-a uitat în pungă, iar când a dat cu ochii de micuţă şi-a făcut cruce. A luat-o imediat în braţe şi a dus-o acasă. Era ora 20.00 când a găsit-o.

“Am auzit un plânset de bebeluş şi m-am dus să văd ce se întâmplă. Fetiţa era într-o pungă de plastic de la Carrefour. Când am luat-o în braţe, s-a liniştit. Am dus-o în casă, i-am pus o suzetă şi imediat au venit echipajele de ambulanţă. Era îmbrăcată cu o pijama de maternitate”, ne-a povestit Adriana, femeia care a salvat copilul.

Aceasta are de gând să meargă, împreună cu soţul ei, la spital ca să o vadă pe micuţă şi chiar să o boteze. “I-aş pune numele Ana”, spune femeia, care este mamă a doi băieţi, unul de 5 ani şi un altul de doar un an. Şi medicii de la Maternitatea Polizu, acolo unde se află acum bebeluşul, spun că e născut într-un spital şi nu acasă.

Oamenii din zonă sunt terifiaţi şi se tot gândesc cine ar fi putut comite un astfel de gest. “Nu avem nici o vecină care să fi fost însărcinată, dar e posibil ca vreo elevă de la Liceul Tudor Vianu, care se află lângă blocul nostru, să fie mama pe care o caută Poliţia. Elevii se strâng în gaşcă chiar în faţa scării”, este de părere Maria Dragomir, una dintre locatarele blocului 3, de la nr. 58. Acum se fac demersuri pentru a fi găsită mama. “Cazul a fost înregistrat ca tentativă de omor. Femeia riscă între 10 şi 20 de ani de puşcărie”, ne-a declarat Bogdan Ghebaur, de la Poliţia Capitalei.


    Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

«E sănătoasă şi mănâncă»

”Pompierii-paramedici au găsit bebeluşul în stare bună, părea îngrijit şi hrănit şi l-au transportat la Spitalul Polizu. La o primă estimare, bebeluşa are doar 5-6 zile de viaţă”, ne-a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov. “Bebeluşul nu are mai mult de 4 zile. E de o frumuseţe angelică. Nu are nici un fel de urme de violenţă, nu a suferit nici o traumă. După 12 ore de când se află la noi şi după îngrijiri specifice, fetiţa mănâncă şi răspunde la toţi stimulii”, ne-a declarat şi managerul Maternităţii Polizu, profesor doctor Nicolae Suciu.

Alte trei cazuri, doar în 2016

Adriana, femeia care a salvat  copilul, a născut şi ea  un băieţel în urmă cu un an
Adriana, femeia care a salvat copilul, a născut şi ea un băieţel în urmă cu un an

Acesta nu este un caz izolat. De la începutul anului, alte trei mame s-au transformat în monştri.În noaptea de Revelion, o asistentă din Petroşani şi-a aruncat nou-născutul la gunoi. A murit îngheţat de frig.Pe 12 martie, o elevă de 18 ani din Gherla şi-a abandonat fătul la groapa de gunoi. Acesta a fost găsit mort.Pe 20 martie, o româncă aflată la muncă în Italia a recurs la acelaşi gest, doar că s-a întors să-şi ia bebeluşul dintre resturile menajere, după ce a mustrat-o conştiinţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net