Idei pentru timpul liber. Scoate-ţi iubita în oraş şi poţi câştiga o vacanţă la Paris

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oameni de succes vorbesc la conferinţa TEDxCluj 2017. Comunitatea pasionaților TED (technology, entertainment, design) se pregătește pentru conferința TEDxCluj 2017, care se desfășoară sâmbătă, 25 februarie, între orele 8.00 şi 18.00, la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Tema acestei ediții este „Going beyond” – să vedem dincolo de aparențe, să gândim altfel. Evenimentul aduce pe scenă peste 15 vorbitori cu experiențe diverse, de la ingi­­­­neri aerospațiali la scriitori ori antreprenori în IT. Toţi aceşti oameni deştepţi, gânditori şi activiști vor avea discursuri scurte, pregătite cu grijă, şi demonstraţii pe diverse teme interesante, promovând, astfel, învăţarea şi inspiraţia. Mai multe informaţii găsiţi pe www.tedxcluj.com.

Scoate-ţi iubita în oraş şi poţi câştiga o vacanţă la Paris. Sărbătoreşte Valentine’s Day la Teatrul Elisabeta şi Restaurant Elisabeta şi poţi câştiga un city break în doi la Paris şi Veneţia. Marţi, de la ora 19.00, eşti aşteptat la comedia „Încă nu, dar o să fie...”.

simeon stalpnicul png

Pe scena teatrului vor urca actori de renume, precum Vasile Calofir, Aurelian Temişan, Ştefan Velniciuc, Monica Davidescu etc. De la ora 21.00, Aurelian Temişan îţi dă întâlnire la concertul său de la Restaurant Elisabeta, alături de invitaţii lui surpriză. Câştigătorii celor două vacanţe sunt desemnaţi la sfârşitul fiecărui spectacol. 

simeon stalpnicul png

Hai să vezi o «cerere în căsătorie»! În „săptămâna iubirii”, trebuie să vezi o „cerere în căsătorie”! Este numele piesei de teatru care se joacă sâmbătă, 18 februarie, de la ora 19.00, la Teatrul de pe Lipscani. Povestea este una plină de ironie, umor, emoţie, cu un puter­nic spirit rusesc şi libertate de exprimare a celor trei personaje: tatăl, fiica şi pretendentul acesteia. Biletele costă 25 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net