Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

Direcţia 5 cântă la Jupiter. Direcţia 5 aniversează 25 de ani de existenţă pe piaţa muzicală şi, cu această ocazie, va susţine un concert la Teatrul de Vară din Jupiter. Show-ul are loc miercuri, 17 august, de la ora 21.00. Artiştii vor cânta piese care fac parte din albumul „Love, Peace and Harmony”, ce va fi lansat la sfârşitul lui noiembrie. Alături de Direcţia 5 vor urca pe scenă şi băieţii din trupa Coco. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Spectacole impresionante de Ziua Marinei

Forţele Navale Române organizează, de Ziua Marinei, numeroase evenimente impresionante în Constanţa, Mangalia, Tulcea, Brăila, Galaţi, Bucureşti şi Bicaz. În această dimineaţă (8.30-9.30), în Constanţa, va avea loc o ceremonie militară și religioasă de depunere de coroane de flori la Monumentul Crucea Marinarilor, iar seara (18.00-19.00), în Piaţa Ovidiu, va fi un concert susţinut de Muzica Militară a Forţelor Navale. Mâine toată ziua vor fi exerciţii demonstrative ale militarilor, concursuri şi jocuri marinăreşti în Portul Tomis, iar seara (20.00-23.00), pe faleză, concert al Forţelor Navale, focuri de artificii şi retragerea cu torţe a marinarilor militari. Aceleaşi activităţi vor avea loc şi în celelalte localităţi de pe Litoral.Adrian Naidin şi Ionuţ Micu concertează în curtea TVR

Joi, 18 august, de la ora 20.30, Adrian Naidin şi Ionuţ Micu vor susţine un concert în curtea TVR, în cadrul proiectului „Teatru în TVR”. Cei doi artiști vor prezenta, într-o versiune pentru violoncel și percuție, spectacolul “Tari ca Piatra”, un concert inedit, în care virtuozitatea celor doi este amplificată de vocea de poveste a lui Adrian Naidin. Strălucitor în partiturile clasice, plin de forță și har în folclor, Naidin testează sunete și maniere de expresie. Experimental și rebel, Ionuț Micu reinventează rock-ul într-o versiune specială, adăugând vigoare și forță unor piese consacrate deja.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net