Haos într-un sat din Vaslui:"O pâine şi factura la gaze, vă rog!"

Ultima actualizare:

    Localnicii din satul Popeni, Vaslui, îşi ridică plicurile de la  magazinele din sat, acolo unde curierii Total Post le-au abandonat Foto: Cezara Mironică
Localnicii din satul Popeni, Vaslui, îşi ridică plicurile de la magazinele din sat, acolo unde curierii Total Post le-au abandonat Foto: Cezara Mironică

De mai bine de două luni, locuitorii din judeţul Vaslui au o grijă în plus: să-şi caute facturile la gaze prin sat! Asta după ce curierii Total Post, cei care ar trebui să le distribuie din poartă în poartă, au găsit o metodă să scape mai repede de ele: împrăştie plicurile pe unde apucă: pe uliţe, în cârciumi şi la magazinle din sate.

La cele patru magazine şi trei crâşme din satul Popeni, curierii Total Post au lăsat sutele de facturi pe tejghelele, rugând vânzătoarele să le dea la săteni. Şi aşa a început haosul! Oamenii habar nu au la care din magazine sau crâşmă le este factura şi bat satul în lung şi-n lat. Pentru că mulţi au acelaşi nume şi prenume, nu ştiu dacă factura găsită este a lor sau a altui consătean. De câteva zile, satul Popeni fierbe. Vezi oameni căutând revoltaţi facturile E.ON prin magazine, de la un capăt la altul al satului.

Angajatele buticurilor  din sat sortează şi facturi
Angajatele buticurilor din sat sortează şi facturi

Cei care au avut noroc şi le-au găsit s-au văzut nevoiţi să îşi ia facturile odată cu pâinea. Alţii, care nu au dat de urma plicurilor, se tem că vor ajunge să îşi plătească dările cu întârziere şi că vor fi penalizaţi. E.ON Distribuţie a fost amendată de Protecţia Consumatorilor pentru haosul creat în transmiterea facturilor. Compania va prelungi termenul de plată, ca oamenii să nu plătească penalizări. 

Click! spune

Haosul a început în urmă cu două luni, când E.ON Energie România a renunţat la serviciile Poştei Române şi a anunţat că facturile de gaze naturale şi electricitate vor fi distribuite prin intermediul serviciilor poştale oferite de Total Post, o companie privată de pe piaţa corespondenţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net