FOTO 9 persoane s-au chinuit să spitalizeze femeia de 250 kg. Patru autoutilitare, chemate în ajutorul unei paciente din Constanţa

Ultima actualizare:

    Lenuţa Ionescu a fost transportată la Spitalul  Judeţean din ConstanţaFoto: TELEGRAF, CONSTANŢA
Lenuţa Ionescu a fost transportată la Spitalul Judeţean din ConstanţaFoto: TELEGRAF, CONSTANŢA

Intervenţie dificilă, luni, în localitatea Topraisar, Constanţa! O femeie bolnavă a avut nevoie de mai multe echipaje de ambulanţă, SMURD, dar şi pompieri să ajungă la spital. Aceasta cântăreşte 250 de kilograme, iar tărgile echipajelor medicale nu suportă o greutate atât de mare.

Lenuţa Ionescu (42 de ani) trăieşte de 14 ani cu o tumoră, un fibrom uterin care a ajuns la dimensiuni impresionante. Femeia nu a putut fi operată până acum din cauza faptului că ea cântăreşte 250 kg, iar riscul era foarte mare. Nu a reuşit să slăbească, iar în ultimele săptămâni starea ei s-a agravat. ”Are burta până în pământ şi nu mai poate să se ridice deloc din pat”, a spus Floarea Bostan, mama Lenuţei, pentru ”Telegraf Constanţa”. Familia a cerut ajutor luni, să o transporte pe femeie la spital. Intervenţia a fost dificilă şi a durat aproximativ trei ore.

Femeia nu se mai  putea ridica din pat  de câteva săptămâni
Femeia nu se mai putea ridica din pat de câteva săptămâni

Pentru a o scoate pe femeie din casă, la domiciliul ei au ajuns o ambulanţă, o autosanitară a ISU, un echipaj al SMURD şi o maşină de pompieri. Nici una dintre tărgi nu putea susţine greutatea femeii, aşa că echipajul a folosit salteaua de pe patul ei, cu care au transportat-o până la maşina Ambulanţei de dimensiuni mai mari a ISU. Nu mai puţin de nouă persoane au intervenit la spital pentru a ajuta pacienta să coboare din maşină. Medicii au început investigaţiile, urmând să decidă dacă se impune o intervenţie chirurgicală, deşi riscurile sunt extrem de mari din cauza greutăţii femeii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net