«Fetiţa-pufuleţi» şi-a găsit mămică

Ultima actualizare:

    Flori, micuţa din Vaslui care până la patru ani a fost hrănită numai  cu ceai şi pufuleţi, va fi adoptată chiar de medicul care a salvat-oFoto: ziaruldeiasi.ro/ vremeanoua.ro
Flori, micuţa din Vaslui care până la patru ani a fost hrănită numai cu ceai şi pufuleţi, va fi adoptată chiar de medicul care a salvat-oFoto: ziaruldeiasi.ro/ vremeanoua.ro

Vă mai amintiţi de Florentina, fetiţa din Soleşti, judeţul Vaslui, salvată miraculos de medicii ieşeni, după ce a fost hrănită doar cu pufuleţi şi ceai? Micuţa a împlinit recent şase anişori, iar viaţa ei s-a schimbat radical. Tatăl şi-a dat în sfârşit acordul ca fetiţa să fie adoptată, iar medicul care a îngrijit-o îi va fi de acum mămică.

În februarie 2014, cazul Florentinei şoca o ţară întreagă. Micuţa, pe atunci în vârstă de patru de ani, a ajuns la spital în comă. Flori cântărea doar cinci kilograme, şi asta pentru că micuţa era hrănită de mama ei doar cu pufuleţi şi ceai. Flori mai are patru frăţiori, care au fost luaţi în plasament de Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui, iar ea a rămas în grija medicilor din spital. Recent, micuţa a împlinit şase anişori şi a fost serbată la Spitalul de copii “Sfânta Maria”, unde a şi primit şansa la o a doua viaţă. Îmbrăcată în prinţesă, fetiţa a primit cadouri şi dulciuri şi le-a spus poezii celor prezenţi.

«Mi-e dor de ea, dar dacă  am semnat, gata!»
«Mi-e dor de ea, dar dacă am semnat, gata!»

Cel mai frumos cadou i l-a făcut chiar tatăl biologic. Acesta şi-a dat acordul ca micuţa să fie adoptată de medicul rezident Maia Tudose, cea căreia Flori îi spune deja mamă.

Ianuarie 2016 Maia Tudose, medicul  care a salvat-o pe micuţă
Ianuarie 2016 Maia Tudose, medicul care a salvat-o pe micuţă

“Am semnat, sper că va trăi mai bine. Nu am mai văzut-o de când a ajuns la spital. Nu aveam cum să ajung la Iaşi, nu am bani, de muncă abia îmi găsesc cu ziua şi mi-a murit şi nevasta. Mi-e dor de ea, dar dacă am semnat, gata. Lasă, poate va avea un viitor mai bun”, a declarat tatăl fetei, potrivit vremeanoua.ro. Mama biologică a fetiţei a murit anul trecut, după o lungă suferinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net