Femeia care s-a aruncat în fața trenului, cu cei trei copii, intentase divorț

Ultima actualizare:

Noi detalii cutremurătoare apar în cazul tragediei de la Brănești, acolo unde o mamă însărcinată și-a luat în brațe cei trei copii și s-a aruncat în fața trenului. Potrivit ultimelor informații, Alexandra ar fi intentat divorț de soțul ei, George, despre care apropiații spun că era foarte gelos.

O femeie şi trei copii au fost spulberaţi de un tren care circula cu 160km/h pe ruta Bucureşti-Constanţa. Potrivit primelor informaţii ar fi vorba de un act suicidal, anchetatorii găsind un bilet de adio. „Îmi pare rău, nu mai suportam”, sunt cuvintele scrise de Alexandra Braunstein . Chiar dacă fratele femeii ajuns la locul tragediei, a susţinut că sora sa nu avea probleme în căsnicie, aceasta ar fi vrut să divorţeze în 2008 de sotul său, George Constantin, însă şi-a retras acţiunea anul următor. 

Scena tragediei a fost absolut terifiantă: una dintre fetițele Alexandrei a fost găsită lovită de tren, în halta Brăneşti, iar femeia şi alţi doi copii au fost găsiţi decedaţi la aproximativ 600 de metri în spatele garniturii care se deplasa cu 160 de km/h. 

Copiii care au murit în incindentul feroviar aveau doi, cinci şi 12 ani, iar femeia avea în jur de 25-30 de ani, poliţiştii găsind la faţa locului un bilet de adio.

Femeia şi copiii locuiau în localitatea ilfoveană Brăneşti. Potrivit unor surse, Alexandra ar fi fost gravidă, însă această informaţie va fi verificată de Institutul de Medicină Legală. Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, mecanicul trenului care a trecut peste cele patru victime va fi consiliat psihologic. 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care o femeia şi cei trei copii ai ei au murit după ce au fost călcaţi de tren, pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net