Femeia care a născut în taxi: "Aranjasem camera fetei, acum am aruncat totul!"

Ultima actualizare:

    Mihaela şi Gheorghe  Plopeanu încercau  de 4 ani să facă  un copilFoto:  CLAUDIA POPESCU
Mihaela şi Gheorghe Plopeanu încercau de 4 ani să facă un copilFoto: CLAUDIA POPESCU

Drama femeii care a născut un copil mort pe marginea şoselei, după ce medicii din Ploieşti au trimis-o cu un taxi la Bucureşti, continuă. La două săptămâni de la tragedie, femeia încearcă să uite că i-a murit bebeluşul pe care îl aştepta de patru ani, însă nu reuşeşte. Are coşmaruri, nu poate dormi nopţile şi plânge încontinuu.

Mihaela Plopeanu şi soţul ei îşi doreau un copil mai mult decât orice pe lume. De patru ani se rugau şi făceau tratamente ca femeia de 37 de ani să rămână însărcinată. Când, în sfârşit, a reuşit, Mihaela a avut mare grijă cu sarcina, şi-a făcut toate analizele necesare ca să aibă un copil sănătos. Deşi mai avea două luni până la naştere, cei doi soţi i-au pregătit camera fetiţei în cel mai mic detaliu. I-au cumpărat lucruşoare colorate, jucării şi pătuţ. Acum, camera este goală şi nimic nu mai aduce aminte că acolo ar fi trebuit să zburde un copilaş. 

În încercarea disperată de a uita coşmarul prin care a trecut, Mihaela a strâns tot ce îi aducea aminte de micuţă. Nu a fost însă de ajuns. De două săptămâni, de când bebeluşul a murit când încerca să vină pe lume, femeia are coşmaruri şi nu mai pune geană pe geană. Soţul Mihaelei se teme să o mai lase singură. Plânge încontinuu şi nu înţelege de ce medicii nu au ţinut-o să nască la Maternitatea Ploieşti. ”Micuţa avea 2kg şi 60 de de grame şi 51 de centimetri. Era un copil sănătos. Dacă nu o trimiteau la Bucureşti avea toate şansele să se nască sănătoasă!”, spune îndurerat, Gheorghe Plopeanu. 

Medicul care a consultat-o, asistenta şi managerul Maternităţii din Ploieşti vor da socoteală anchetatorilor pentru decizia de a o trimite pe femeie, cu taxiul, să nască la Bucureşti. Până atunci toţi trei au fost suspendaţi. 

A născut în taxi, în drum spre spital

15 octombrie. Mihaelei Plopeanu, gravidă în 33 de săptămâni, i s-au rupt membranele la dispensarul din Scorţeni. Medicul de familie a chemat Ambulanţa, care a dus-o pe femeie la Maternitatea din Ploieşti. Aici, deşi avea contracţii, doctorii au trimis-o la Bucureşti. I-au chemat un taxi şi i-au spus că nu o pot trimite cu Ambulanţa.

Pe drum, Mihaela a născut pe bancheta din spate a taxiului. Micuţa a murit, întrucât capul i-a rămas blocat în vaginul mamei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
bere rece pexels jpg
persoana cu handicap in carucior jpeg
card bonuri de masa  jpeg
aeronava tarom shutterstock jpg
440937024 1195680698269689 2065313262416132005 n jpg
rosii tomate istock jpg
omida jpg
tristete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net