Fata care a fugit de acasă, găsită în stare de șoc

Ultima actualizare:

    Georgiana a fost  găsită pe o bancă  din gara din VasluiFoto: vremeanoua.ro
Georgiana a fost găsită pe o bancă din gara din VasluiFoto: vremeanoua.ro

Stătea pe o bancă în gară şi privea pierdută în gol! Georgiana Alondra Livinţ, adolescenta de 17 ani care a dispărut de acasă în 23 iulie, a fost găsită de un localnic în Staţia CFR Vaslui. Şi-a părăsit familia, supărată, pentru că părinţii nu aveau bani să o trimită la mare, deşi avea note mari.

De ce o iau razna şi fug de acasă copiii buni, care învaţă bine şi niciodată nu au ieşit din cuvântul părinţilor? Pentru Georgiana Alondra Livinţ supărarea şi frustrarea că nu poate merge la mare, deşi a terminat clasa a XI-a cu media 9.85, au făcut-o să nu se poată bucura de vacanţă. Sufletul ei devenise ca o oală sub presiune. Iar, când a început să vadă pe reţelele de socializare, pozele colegelor şi prietenelor care se grozăveau cu zilele petrecute pe litoral, a fost deja prea mult. „Pur şi simplu, simt că nu mai am pentru ce să trăiesc”, scria Georgiana într-un bilet lăsat în uşa apartamentului, potrivit vremeanouă.ro. Părinţii ştiau că este supărată pentru că nu putea să meargă la mare, dar nu-şi închipuiau că va comite un gest necugetat. „Vă rog ajutaţi-mă să îmi găsesc copilul!”, a fost apelul disperat al mamei făcut prin intermediul presei. „Gândeşte-te la copilul pe care îl port în burtă şi vino acasă! Am nevoie de tine”, a încercat să o convingă sora ei mai mare, Monica.

În biletul lăsat părinţilor,  fata a spus că nu mai are  pentru ce să trăiască
În biletul lăsat părinţilor, fata a spus că nu mai are pentru ce să trăiască

Sâmbătă, Georgiana a fost văzută de un trecător în gara din Vaslui, stând pe o bancă, cu privirea pierdută. A anunţat imediat poliţia. Mătuşa ei a venit şi a luat-o acasă. Din păcate, nimeni nu a reuşit să se înţeleagă cu ea. Este incoerentă, speriată şi are nevoie de sprijinul psihologilor. Toţi ai ei se tem că a suferit o traumă greu de reparat.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net