Fast Despatch Logistics, una dintre cele mai mari firme de curierat din UK, angajează șoferi pentru Marea Britanie și Germania

Ultima actualizare:

Fast Despatch Logistics, una dintre cele mai mari firme de curierat din UK, angajează șoferi curierat categoria B în Marea Britanie și în Germania.

Fast Despatch Logistics, una dintre cele mai mari firme de curierat din UK, își mărește din nou echipele din UK și Germania.

Asta înseamnă că persoanele dornice de un loc de muncă serios, bazat pe o ofertă reală de muncă, se pot alătura celor peste 10.000 de șoferi de la nivel internațional, care activează în UK, Germania, Franța, Belgia sau India.

Pe lângă salariile pe care angajatorii le-au adaptat la situația zilelor pe care le depășim cu toții, aceștia oferă și transport gratuit, precum și posibilitatea de promovare.

Foarte important este și faptul că cei care se vor angaja în această perioadă au posibilitatea să își petreacă sărbătorile de iarnă acasă, în funcție de oferta aleasă.

Prin toate aceste beneficii se dorește ca această pandemie care a schimbat totul în lume să nu afecteze un loc de muncă ca cel pe care această firmă îl poate oferi.

Cei care se gândesc să fie parte din echipa Fast Despatch Logistics trebuie să știe că vor primi și consultanță de la primul contract până la încheierea acestuia, iar mărturie că oferta lor este una de luat în seamă stau și declarațiile celor care deja lucrează pentru această firmă.

„Am ales această firmă pentru a treia oară datorită seriozității de care a dat dovadă. Recomand cu toată căldura și îi încurajez pe tinerii care își caută un loc de muncă să vină lângă noi”, ne-a spus Iulian din București.

„S-au ocupat de mine din primul moment și am avut chiar un avion special pentru a ne întoarce în România de sărbători. Foarte serioși”, a spus Costel din Târgu Neamț.

Condiția principală pentru aceste locuri de muncă este ca cei dornici să aibă peste 21 de ani și minim doi ani de la obținerea permisului. De asemenea, trebuie spus și că ziua de muncă este programată la 9 ore, iar firma se ocupă cu livratul coletelor, în principal până în 25 kg, către clienți.

Firma de curierat are peste 10.000 șoferi activi și se extinde în continuare. Aceasta are o flotă de peste 12.000 de mașini, niciuna mai veche de 2 ani. Doar în UK sunt 3.500 de șoferi și 4.500 de mașini, fiind, astfel, cea mai mare firmă de curierat din Marea Britanie.

Cei interesați de acest loc de muncă pot obține detalii pe adresa oficială de Facebook „Fast Despatch România”, precum și la numărul de telefon 0312297075.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net