EXCLUSIV Fiul criminalului de la Perla: "Alexandra şi Roko sunt acum familia mea"

Ultima actualizare:

    După moartea mamei (foto dreapta),  cel mai important sprjin al tânărului  a fost Alexandra, care a avut grijă  să-l scoată din depresieFoto: Arhivă Personală
După moartea mamei (foto dreapta), cel mai important sprjin al tânărului a fost Alexandra, care a avut grijă să-l scoată din depresieFoto: Arhivă Personală

A fost pus la zid, arătat cu degetul pe stradă şi judecat pe nedrept pentru faptele părintelui său. Orfan de mamă şi cu tatăl închis pe viaţă, Bogdan Vlădan (25 de ani) a reuşit, după aproape trei ani, să-şi urmeze cursul firesc al vieţii. Recent, s-a logodit cu cea care i-a fost alături în ultimii şase ani.

La 5 martie 2012, o ţară întreagă a fost îngrozită de masacrul petrecut la coaforul “Perla”.

Click! a relatat pe larg despre  crima comisă de Gheorghe Vlădan în  martie 2012, la coaforul Perla din Capitală
Click! a relatat pe larg despre crima comisă de Gheorghe Vlădan în martie 2012, la coaforul Perla din Capitală

Atunci, orbit de furie, Gheorghe Vlădan (56 de ani) şi-a ucis soţia, pe o colegă de-a ei şi a rănit alte şase persoane. A fost ziua în care Bogdan a rămas fără mamă, iar tatăl a ajuns după gratii. Contrar aşteptărilor, tânărul nu a clacat. “Înainte de a-mi judeca viaţa, înainte de a vorbi despre mine, încalţă-te cu pantofii mei şi parcurge drumurile mele. Trăieşte-mi durerile, îndoielile, bucuriile. Cazi acolo unde am căzut şi ridică-te aşa cum eu m-am ridicat”, sunt câteva fraze care îl definesc, postate pe contul de  socializare. Bogdan a luptat cu sine, ajutat pas cu pas de iubita Alexandra şi de cel mai bun prieten al său, patrupedul Roko. Şi pentru că o iubeşte enorm pe fată, i-a pregătit o surpriză de zile mari. A scos-o la restaurant în compania prietenilor şi i-a pus pe deget inelul de logodnă.

„Alexandra şi Roko înseamnă totul pentru mine. Ei sunt familia mea, pentru ei trăiesc!”, ne-a spus tânărul. Nu vrea să vorbească despre tatăl său şi s-a limitat la a ne spune că nu i-a dat, deocamdată, marea veste. Bogdan plănuieşte să se căsătorească anul viitor, la vară, şi este convins că mama sa se bucură pentru el, mai ales că Florina Vlădan (47 de ani) o îndrăgea pe Alexandra. Tânărul, care este sportiv de performanţă (al clubului CSM Steaua), nu a renunţat nici la antrenamentele de judo şi sambo, iar în timpul liber, pentru a-şi mai rotunji veniturile, face masaje şi figuraţie în filme.

Gheorghe Vlădan, condamnat pe viaţă

Bogdan e  nedespărţit  de pitbull-ul  său, Roko
Bogdan e nedespărţit de pitbull-ul său, Roko

Agentul de poliţie Gheorghe Vladăn, şofer la Policlinica “N. Kretzulescu”, a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală, la 5 martie 2012, cu intenţia de a o ucide pe soţia lui, Florina, care voia sa divorteze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar alte şase persoane au fost rănite. În februarie 2013, el şi-a primit sentinţa: închisoare pe viaţă şi daune morale şi materiale în valoarea de aproximativ 170.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net