Exclusiv! Ea este femeia prăbuşită la mall!

Ultima actualizare:

    Dianisia Fotache  s-a dezechilibrat  şi a căzut peste  balustradă, de la  6 metri înălţime
Dianisia Fotache s-a dezechilibrat şi a căzut peste balustradă, de la 6 metri înălţime

Avea o familie ce o aştepta acasă. Două fete şi un soţ cu care-şi împărţea viaţa de 28 de ani. Nimeni nu şi-a închipuit că Dianisia Fotache nu se va mai întoarce şi că va pieri într-un accident banal, pe scările unui mall.

Ziua de 24 ianuarie a îndoliat familia Fotache. În timp ce alţii se distrau la Mica Unire, Gigel Fotache îşi plângea soţia. Tocmai aflase că în jurul orei 16.00 femeia pierise într-un mod brutal. A căzut pe scara rulantă, s-a împiedicat şi s-a rostogolit peste balustradă. ”S-a dus să-şi facă o pereche de ochelari la un magazin aflat în Plaza România, iar când să plece spre casă s-a întâmplat nenorocirea. Vă daţi seama prin ce chin trecem noi acum. Nu era bolnavă, nu avea nimic. Eram împreună de 28 de ani”, ne-a spus bărbatul.

Şi oamenii legii au aceeaşi versiune. Camerele de supraveghere din incinta centrului comercial au arătat că Dianisia s-a împiedicat pe scări, a dat să se ridice, dar în momentul acela s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 6 metri, scara rulantă afându-se la nivelul primului etaj. ”O moarte stupidă, prostească. N-am mai avut niciodată un asemenea caz”, ne-au mărturisit anchetatorii. Dianisia Fotache locuia în sectorul 6 al Capitalei, aproape de mall, însă va fi înmormântată sâmbătă, în satul natal Dragomireşti. Trupul ei a fost ridicat ieri de familie de la IML şi a fost depus la capelă. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net