Eleva bătută şi umilită de două colege ajunge la psiholog

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scene incredibil de violente s-au petrecut zilele trecute pe o stradă din Ploieşti. Două eleve de 15 ani au fost filmate în timp ce o loveau cu palmele şi picioarele şi o trăgeau de păr pe o fată de 14 ani. Filmuleţul a ajuns pe Internet, iar Poliţia s-a sesizat. Cele două agresoare, dar şi un băiat care a fost părtaş la toată scena sunt cercetaţi penal.

Întâmplarea care face turul internetului în aceste zile s-a petrecut în cartierul ploieştean Malu Roşu, săptămâna trecută, iar motivul scandalului ar fi fost un băiat. Mai exact, două puştoaice de 15 ani, cu un limbaj golănesc şi o atitudine de matroane, au agresat-o fizic şi verbal pe o fată de 14 ani, în plină stradă.


    Agresoarele au înjurat-o  şi au tras-o de păr pe fată
Agresoarele au înjurat-o şi au tras-o de păr pe fată

Complice le-a fost şi un băiat, care, pentru a-şi aduce cumva aportul la scena îngrozitoare, a aruncat apă pe victima încolţită. Conştiente că sunt urmărite cu interes de restul găştii, care asista de pe margine, adolescentele violente au pălmuit-o pe fata de 14 ani, au tras-o de păr, au lovit-o cu piciorul în abdomen şi în gură şi au înjurat-o. Şi ca spectacolul să fie complet, în final au pus-o să îngenuncheze şi să le pupe mâinile. De-abia atunci s-au auzit vociferări slabe de pe margine, lucru care nici măcar nu le-a clintit pe cele două agresoare care, cu siguranţă, i-au făcut mândri pe părinţi.Toată scena a fost filmată de alţi elevi, apoi pusă pe Internet, unde a fost văzută şi de poliţişti. Aceştia s-au autosesizat, pentru că fata nu depusese plângere, probabil de frică. De îndată ce Poliţia a luat atitudine, şi părinţii victimei au depus însă plângere. “Toate persoanele au fost identificate şi depistate, fiind deja audiate. Este întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova Raluca Brezeanu. Inclusiv băiatul care a aruncat cu apă este cercetat pentru complicitate la tulburarea ordinii şi liniştii publice. În acest caz s-a sesizat şi Protecţia Copilului care o va consilia psihologic pe fata agresată.

La rândul său, conducerea şcolii unde învaţă una dintre tinerele bătăuşe, elevă în clasa a XI-a, spune că aceasta va intra în comisia de disciplină.”Am fost profund miraţi când am văzut că una dintre fete este de la noi din şcoală, unde a venit la începutul anului. Şi-a păstrat anturajul de dinainte de a veni la şcoala noastră. Are absenţe şi chiar va intra în comisia de disciplină”, a precizat directorul Colegiului Naţional de Arte “Carmen Sylva” din Ploieşti, Rodica Rădulescu. Cea de-a doua bătăuşă învaţă la alt liceu, iar conducerea unităţii nu a comentat. Pe de altă parte, agresoarea cu tricou alb şi-a cerut scuze pe Facebook, spunând că e conştientă că a greşit şi motivând că era nervoasă.


    În final, au pus-o  să îngenuncheze  şi să le pupe mâna
În final, au pus-o să îngenuncheze şi să le pupe mâna

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net