Elena Udrea a plecat cu mama în vacanţă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce s-a bronzat la mare şi în Deltă, Elena Udrea îşi continuă vacanţa în inima Ţării Lăpuşului, împreună cu mama sa. Cum a sosit, fostul ministru al turismului s-a îmbrăcat în haine populare maramureşene şi s-a încălţat cu pantofi comozi, fără toc.

„Am ales să petrec Sfânta Sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului la Rohia, o localitate minunată din inima Ţării Lăpuşului. Un loc care exprimă atât de bine frumuseţea naturală a României autentice. Ne-am cazat la Pensiunea Maria, unde gazdele au fost foarte primitoare şi mi-au dovedit încă o dată că şi românii pot să facă turism", scrie pe pagina sa de socializare Elena Udrea.

Fostul ministru al turismului a vizitat tot Maramureşul, a participat la slujba de Sfântă Mărie la Mănăstirea Rohia, dar a făcut şi un foc de tabără, alături de alţi turişti cazaţi la aceeaşi pensiune. Nu în ultimul rând şi-a sărbătorit mama, care pe care o cheamă Maria: „Le urez «La mulţi ani!» tuturor celor care astăzi îşi sărbătoresc onomastica şi în mod special mamei mele, un om cu adevărat minunat care ştie să-mi însenineze viaţa. Îi mulţumesc că îmi este alături mereu şi mă susţine cum numai o mamă ar putea s-o facă", mai scrie Elena Udrea. La pensiunea Maria, unde s-au cazat, o cameră dublă cu demipensiune costă 160 de lei pe noapte.

O însoţeşte în Maramureş mama sa, care se numeşte Maria.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net