Cele mai puternice femei din România. Cum au devenit ele bogate

Ultima actualizare:
Camelia Șucu este una dintre cele mai puternice femei din România
Camelia Șucu este una dintre cele mai puternice femei din România

Cele mai puternice femei din România sunt admirate deopotrivă de către barbați și femei. Ele și-au croit drumul prin diferite afaceri și și-au câștigat un loc bine-meritat printre cele mai influente și bogate personalități de la noi din țară.

Am selectat câteva dintre cele mai puternice femei din România pentru a vă prezenta adevăratele exemple de urmat pentru a avea succes. De multe dintre ele poate nu ați auzit, însă renumele lor este cunoscut în branșa în care lucrează fiecare dintre ele.

Camelia Șucu este mai cunoscută publicului larg după ce a intrat în topul celor mai bogați oameni din România, fiind chiar cea mai bogata femeie. Ea a fondat compania Mobexpert, în domeniul de mobilier, deși la bază ea a terminat medicina și chiar și-a dezamăgit părinții neprofesând. Ea a deschis afacerea care i-a adus fabuloasa avere împreună cu soțul ei, scrie divahair.ro.

Cele mai puternice femei din România: Doina Costache

Doina Costache este una dintre cele mai puternice femei din România. Ea ocupă postul de manager în cadrul Google încă de la deschiderea reprezentanței companiei în România. Ea este în fruntea diviziei de mobil a companiei. Primul ei job a fost în cadrul companiei Connex, chiar în momentul în care această companie și-a deschis porțile în țara noastră.

Cele mai puternice femei din România: Roxana Rasu

Numele Roxanei Rasu nu vă este cel mai probabil cunoscut, însă compania pe care o conduce, Sephora, este una dintre companiile cele mai importante de pe piața cosmeticelor. Ba mai mult, este singura femeie care se află la conducerea unei companii de acest profil de la noi din țară, restul fiind bărbați.

Cele mai puternice femei din România: Monica Iavorschi

Își merită locul între cele mai puternice femei din România dacă ne gândim că a salvat compania Arctic. A fost directorul general al producătorului de electrocasnice și a reușit prin stategia ei să crească producția și exportul. Din 2008 până anul trecut a lucrat pe acest post și și-a făcut un renume în breasla sa. De anul trecut lucrează în cadrul grupului Arcelik ca director de marketing.

Cele mai puternice femei din România: Dana Cortina

Dana Cortina a reușit să se impună intr-un domeniu domniat complet de bărbați și asta o face cu adevărat una dintre cele mai puternice femei din România. Dana a fost timp de 7 ani director la Porsche România, apoi director executiv și a avansat ca director general. De anul trecut, ea a devenit director general al Volskwagen Group Retail Spania, cel mai mare dealer de mașini din Spania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net