El are cea mai frumoasă barbă din România!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zece bărbați au participat marți seară la concursul Novembeard, pentru titlul ”Cea mai frumoasă barbă”. Unii dintre aceștia își îngrijesc podoaba facială de mai mulți ani, își răsucesc și își piaptănă cu grijă mustățile.

Însă, juriul l-a desemnat pe Alexandru Marian Bănuţă, din Sibiu, drept purtătorul celei mai frumoase bărbi din țară. Au ținut cont nu numai de podoaba facială, ci și de ținută și modul cum s-a îmbrăcat. ”Barba face parte din mine. E un stil de viaţă. La ediţiile Novembeard nu am mai participat. Norocul începătorului, că să zic aşa”, a declarat sibianul, pentru stirileprotv.ro. Evenimentul este la cea de-a patra ediţie. Concursurile Novembeard au loc anual în întreaga lume, din 2009. Banii strânși din donațiile participanților la eveniment vor merge către 35 de copii orfani dintr-un centru de plasament. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net