Adrian Duicu, şeful Consiliului Judeţean Mehedinţi, a fost reţinut 24 de ore

Ultima actualizare:

    Şeful Consiliului Judeţean Mehedinţi este acuzat de corupţie
Şeful Consiliului Judeţean Mehedinţi este acuzat de corupţie

În timpul nopţii, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, şi şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţul Mehedinţi, Ştefan Ponea, au fost reţinuţi de DNA pentru 24 de ore,  pentru corupţie.

Adrian Duicu şi Ştefan Ponea sunt acuzaţi că ar fi determinat funcţionari publici să numească şi să menţină apropiaţi ai acestora în funcţii de conducere în instituţii publice, informează mediafax. Totodată, i-ar fi pus să concesioneze terenuri din Orşova, la preţuri convenabile.

Inspectorul şef al IPJ Mehedinţi şi preşedintele Consiliului Judeţean au fost audiaţi mai multe ore de procurorii anticorupţie, ambii primind ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, scrie Mediafax.

Joi dimineaţă, înainte de ora 7.00, Adrian Duicu a fost dus în Arestul Poliţiei Capitalei, în timp ce Ştefan Ponea a fost dus cu cinci ore înainte.

Duicu şi Ponea urmează să fie duşi, în cursul zilei de joi, în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În acelaşi caz, sunt cercetaţi în libertate secretarul judeţului Ladislau Mednyanszky, directorul televiziunii Tele2 Drobeta şi managerului Spitalului Judeţean din Drobeta-Turnu Severin, Doina Borugă.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net