Degetele la control! Cine și-a «pierdut» unul în carnea tocată?

Ultima actualizare:

    Ligheanul cu carne  tocată şi fragmentul  de deget uman
Ligheanul cu carne tocată şi fragmentul de deget uman

Descoperire îngrozitoare la Bârlad! Un bărbat susţine că a găsit într-o pungă cu carne congelată o falangă umană cu tot cu unghie. Carnea fusese primită drept ajutor de la Primăria Bârlad. Autorităţile încearcă să rezolve acest caz încâlcit.

Potrivit reclamaţiei depuse de Ion Epure, degetul de om a fost găsit într-una dintre cele şase pungi cu carne tocată congelată pe care le primise vineri, de la Cantina de ajutor social din cadrul Primăriei Bârlad. Bărbatul e asistat social şi primeşte ajutor de hrană pentru familie.

Printre alte alimente pe care le ridicase înainte de weekend (în timpul săptămânii beneficiază de hrană caldă) se afla şi carnea tocată congelată. Când a desfăcut pungile pentru a prepara carnea, Epure susţine că a fost şocat: în amestec se afla o falangă umană. Poliţiştii, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui, Direcţia de Sănătate Publică Vaslui şi Protecţia Consumatorului au intrat în alertă. Ion Epure a depus şi “corpul străin”, acesta fiind supus expertizelor.

“Deocamdată se merge pe două variante. Fie a fost vorba despre un accident de muncă în cadrul societăţii comerciale care a produs carnea tocată, fie aparţine unei alte persoane”, a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Pe etichetă figurează numele unei firme vasluiene care deţine ferme de pui şi abatoare, dotate ultramodern. ”A fost verificat întreg fluxul tehnologic, de la sacrificare până la ambalare, şi nu a fost descoperită nici o neregulă. Au fost verificaţi angajaţii şi nu am găsit nici un salariat care să aibă vreun deget amputat“, a explicat Gheorghe Chirvase, inspector şef în cadrul ITM Vaslui.

“Cred că este o lucrătură, dar trebuie ca Poliţia să-şi facă datoria”, a dezvăluit, pentru vremeanoua.ro, o sursă din interiorul Direcţiei de Sănătate Publică. Anchetatorii analizează şi o informaţie potrivit căreia degetul i-ar aparţine unui boschetar din Bârlad. Familia Epure e bănuită de poliţişti că ar fi pus degetul boschetarului în carnea tocată pentru a scoate bani de la firma vasluiană, nefiind exclus să existe şi alte grupuri de interese în spate.

Mister în județul Vaslui Într-un pachet  congelat s-a găsit o falangă de om Angajații  abatorului au fost verificați de inspectori
Mister în județul Vaslui Într-un pachet congelat s-a găsit o falangă de om Angajații abatorului au fost verificați de inspectori

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net