De Paşte, hai la sărmăluţe şi concerte în parc!

Ultima actualizare:

    În parcul Cişmigiu,  expozanţii vă aşteaptă  cu sărmăluţe,  ouă şi cozonaci
În parcul Cişmigiu, expozanţii vă aşteaptă cu sărmăluţe, ouă şi cozonaci

Gurmanzi din toate colţurile Capitalei aveţi toate motivele să daţi o fugă în acest weekend în Parcul Cişmigiu. Şi nu doar pentru o promenadă alături de cei dragi, ci pentru o masă în toată regula, pentru că bucătăresele iscusite vin în parc să prepare tot felul de bunătăţi.

Sarmale ca în Maramureş sau ca la Botiza, scovergi, tocăniţă ardelenească la ceaun sau îngheţată la butoi. Asta veţi găsi sâmbătă, duminică şi luni la Târgul de Paşte din Parcul Cişmigiu.

De la căsuţele amplasate la intrarea bucureştenii pot cumpăra cadouri pentru cei dragi, iar prichindeii au parte de spectacole de teatru şi plimbări cu poneii. Meşterii populari veniţi din toate zonele ţării vor fi prezenţi la târg cu obiectele realizate de ei, care vor putea fi admirate sau cumpărate.

Pe scena amplasată lângă Foişor vor concerta cvartete, fanfare, orchestre, trupe şi artişti îndrăgiţi. În a doua zi de Paşte, începând cu ora 17.00 vor urca pe scenă trupa Maxim, Andreea Bănică şi Provincialii. Târgul este deschis între orele 10.00-20.00, iar intrarea este liberă!

Ouă încodeiate, cozonaci pufoşi, pastramă de oaie, drob şi stufat de miel veţi găsi şi la târgul de Paşte din Parcul Lumea Copiilor. Târgul este deschis sâmbătă până la ora 18.00, iar intrarea e liberă.La Muzeul Antipa puteţi vedea o super expoziţie de păienjeni şi scorpioni vii. Sâmbătă muzeul e deschis între orele 10.00 – 14.00, iar luni şi marţi între orele 10.00 – 20.00. Preţul unui bilet este de 20 de lei iar pentru elevi şi studenti este de doar 5 lei.Şi cluburile din oraş s-au pregătit cu mare fast de sărbătoare. Sâmbătă clubul Bamboo organizează petrecerea “A little Bunny never killed nobody”, iar gazda petrecerii va fi MC Noning G. În clubul Princess, în fiecare seară, până marţi, vor fi peste 100 de “iepuraşi sexy” care vor întreţine atmosfera.

Click! îţi spune unde te poţi distra la sfârşit de săptămână în Capitală
Click! îţi spune unde te poţi distra la sfârşit de săptămână în Capitală

CLUJ
CLUJ

CLUJ. Copiii, aşteptaţi la “Goana după ouă”. Târgul Cadourilor de Paşte poate fi vizitat până azi la Iulius Mall din Cluj-Napoca. Participă peste 60 de expozanţi, care propun  preparate tradiţionale, decoraţiuni sau bijuterii. Cei mici pot participa la ateliere de pictură pe lemn sau pe sticlă. Centrul comercial Polus îi aşteaptă pe copii, luni, la „Goana după ouăle de Paşte”. Cei care le vor găsi vor fi premiaţi cu surprize dulci.

BRAŞOV
BRAŞOV

BRAŞOV. Icoane pe sticlă şi lemn. Muzeul de Etnografie Braşov vă invită la Târgul de Paşte, unde puteţi găsi ouă pictate cu ceară colorată, ouă îmbrăcate în dantelă şi icoane pe sticlă şi pe lemn. Târgul vă oferă poşete handmade, brâie tip „iarmaroc” pictate manual şi obiecte decorative pentru locuinţă. Expoziţia e deschisă până pe 14 aprilie, între orele 9.00-17.00.

TIMIŞOARA
TIMIŞOARA

TIMIŞOARA. Suveniruri şi bunătăţi. Căsuţele de lemn ale Târgului de Paşte de la Timişoara au fost amenajate pe platoul din faţa Operei. Cei care ies la promenadă în Piaţa Victoriei sunt întâmpinaţi cu suveniruri, gablonţuri, magneţi, jucării sau articole artizanale. Vizitatorii se pot bucura şi de multe bunătăţi: de la gogoşi americane şi colaci secuieşti până la cozonaci, clătite şi plăcinte. Târgul e deschis până pe 16 aprilie.

Atenţie, şoferi! 415 radare vor veghea traficul de Paşte

Şoferi, temperaţi-vă impulsurile vitezomane când plecaţi cu maşina de acasă! Poliţiştii au suplimentat numărul radarelor pe perioada Sărbătorilor Pascale. Nu mai puţin de 415 aparate radar vor acţiona zilele următoare pe 393 de tronsoane de drumuri din toată ţara. „Poliţiştii de la rutieră vor acţiona zilnic pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor. 11.000 de poliţişti vor lucra, suplimentar faţă de cei în serviciu, în perioada 10-13 aprilie, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice”, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Din totalul poliţiştilor angrxenaţi în misiuni în această perioadă, 6.810 sunt de la ordine publică, 1.783 de la poliţia rutieră, 618 de la poliţia transporturi, 878 sunt poliţişti de investigaţii criminale, restul fiind de la alte structuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net