De frica DNA, aleşii nu se mai ating nici de banii de pe jos

Ultima actualizare:

    Deputatul Ovidiu Raeţchi  şi bancnota pe care  n-o revendică nimeni
Deputatul Ovidiu Raeţchi şi bancnota pe care n-o revendică nimeni

Ce fac trei deputaţi când văd pe jos, în sala de plen, o bancnotă de 100 de lei? O bagă în buzunar, o ridică şi întreabă a cui este? O duc la prezidiu sau o predau la secretariat? Ei bine nu! O lasă acolo, de frica DNA, povesteşte parlamentarul Ovidiu Raeţchi.

“Parlamentarii nu se mai ating nici de banii lor, de când Laura Codruţa Kovesi a preluat conducerea DNA”, este starea de spirit din Parlament potrivit deputatului PNL, Ovidiu Raeţchi. Acesta a povestit ieri cum zilele trecute, deşi a găsit lângă banca sa o sumă deloc neglijabilă, nu a îndrăznit să o ridice, deşi avea martori. Acesta descrie spumos întâmplarea. “Găsim pe jos - eu, Daniel Gheorghe şi Paul Dumbrăvanu - în Camera Deputaţilor, chiar lângă banca mea, o hârtie de 100 de lei. Panică totală: «N-o atinge, suntem la camera ascunsă!»; «E însemnată cu mită, nu puneţi mâna pe ea»; «Nu e a mea, niciodată nu a fost a mea». În adâncul sufletului, fiecare bănuiam că, deh, uite, am fost neatenţi şi ne-a căzut frumuseţe de bancnotă; nimeni n-a vrut însă s-o revendice”, a dezvăluit deputatul PNL Ovidiu Raeţchi. La 640 de ani de la moartea lui Ţepeş, una dintre legendele care îi caracterizează domnia - “puteai să laşi o pungă plină cu bani în drum şi nu cuteza nimeni să o ia” - a devenit realitate. Măcar de-ar fi aşa!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net