Dane, de data asta s-ar putea să nu-ţi mai ajungă mirul!

Ultima actualizare:

    Senatorul Şova va da, din nou, piept cu cererea de arestare înaintată de procuroriFoto: Mediafax
Senatorul Şova va da, din nou, piept cu cererea de arestare înaintată de procuroriFoto: Mediafax

Dan Şova e Bruce Willis de România. Asemenea celebrului poliţist John McClane, interpretat de şi mai celebrul actor de la Hollywood, senatorul se dovedeşte a fi greu de “ucis“ politic. Talismanul său norocos, un flacon minuscul cu mir, l-a salvat de zeghe de două ori. Acum, două sărbători legale îl ţin în libertate încă cel puţin 8 zile.

Fericiţi cei ce cred în puterea miraculoasă a credinţei! În primăvară, senatorul Dan Şova a intrat, chiar şi fără voia lui, în rândul protejaţilor Cerului, după ce o colegă parlamentară l-a miruit în plenul Senatului, chiar înainte de votul decisiv pentru încuviinţarea arestării. Pe 25 martie, colegii senatori au respins cererea DNA, iar mulţi au considerat atunci că mirul Florentinei Jipa, de la UNPR, şi-a făcut efectul. Cerul a fost blând cu fostul ministru al transporturilor şi la 2 iunie, când senatorii au respins din nou cererea procurorilor de arestare preventivă a tânărului politician. Sorţii i-ar putea surâde din nou lui Şova, pus iar în situaţia de a cere îndurare de la colegii senatori. Azi, Comisia Juridică a Senatului va analiza cazul fostului ministru, urmând să dea un aviz, pozitiv sau negativ. Soarta lui Dan Şova va fi decisă însă pe 2 decembrie, în plenul Senatului, când parlamentarii vor vota pentru sau împotriva arestării colegului lor. Şedinţa crucială pentru viitorul lui Şova a fost amânată până săptămâna viitoare (miercuri), din cauza zilelor libere de la stat prilejuite de cele două sărbători legale, Sf. Andrei şi Ziua Naţională a României. Parlamentarii liberali se tem că Şova ar putea scăpa din nou de arestare, însă de data aceasta dintr-un motiv mult mai „lumesc”, şi anume chiulul senatorilor în ziua votului, stabilită după sărbătoarea de „1 Decembrie”.

Primele semnale arată că PSD l-a lăsat din mâini pe Dan Şova. Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunţat ieri că senatorii acestui partid vor vota pentru ridicarea imunităţii în acest nou dosar de corupţie. „Am mai spus asta, nu ne putem opune unor demersuri ale justiţiei. Cu toată părerea de rău, PSD va vota pentru ridicarea imunităţii”, a spus Dragnea. Dan Şova e acuzat că în perioada octombrie 2011 - iulie 2014 a primit 100.000 de euro de la o persoană denunţătoare, pentru a-şi exercita influenţa în vederea convingerii directorului CET Govora, Mihai Bălan, să încheie un contract de asistenţă juridică cu o anumită societate de avocatură. În urma acestui contract, Şova urma să încaseze un comision lunar de 5.000 de euro.

Dan Şova a fost miruit  intens de senatoarea  Florentina Jipa înainte  de votul din 25 martie
Dan Şova a fost miruit intens de senatoarea Florentina Jipa înainte de votul din 25 martie

Preţul licorii sfinţite a explodat

Sfântul Mir sau Marele Mir este un amestec de untdelemn curat de măsline sau floarea-soarelui cu vin curat, balsam şi cu plante aromate şi răşini. E sfinţit de soborul Sfântului Sinod în Joia Mare în cadrul Liturghiei Sfântului Vasile cel Mare. Imediat după miruirea lui Şova din Senat, preţul licorii sfinţite a crescut considerabil. Atunci, un flacon de 8 ml de mir se vindea pe Internet cu 10 – 20 lei. Acum găseşti şi cu 4 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net