Dai 100 de lei şi închiriezi o Crăciuniţă. Agenţiile de evenimente abia mai fac faţă solicitărilor

Ultima actualizare:

    Moş Crăciun a devenit banal fără Crăciuniţe sexy  alăturiFoto: Sever Gheorghe
Moş Crăciun a devenit banal fără Crăciuniţe sexy alăturiFoto: Sever Gheorghe

Moş Crăciun a devenit banal fără Crăciuniţe sexy alături. Astfel că agenţiile de evenimente abia mai fac faţă solicitărilor. Fetele sunt chemate de firme la petreceri, la serbările de la grădiniţă sau chiar acasă. Pentru o Crăciuniţă trebuie să plăteşti 100 de lei, iar pentru un Moş între 100 şi 250 de lei.

Rezervarea cu două săptămâni înainteCrăciunul bate la uşă şi cu toţii suntem în căutarea cadourilor. Cei care au copii şi vor să le facă o surpriză trebuie să facă rost şi de un Moş Crăciun. “Bătrânii” cu barbă albă sunt atât de căutaţi în această perioadă încât agenţiile de evenimente sunt luate cu asalt. “E bine să facă rezervare cu două săptămâni înainte. Lista noastră e plină, dar nu-i vom refuza pe cei care ne solicită şi de acum înainte. Venim în orice zi, înclusiv pe 24 şi 25 decembrie”, ne-a declarat Marius Ionescu, administatorul site-ului www.inchirieri-mos-craciun.ro.Moş Crăciun cu barbă naturală, 250 de lei

Un Moş Crăciun pentru acasă îl închiriezi cu 100 de lei, ca să-l chemi la serbarea de la grădiniţă dai 150 de lei, iar dacă vrei aibă barbă naturală scoţi din buzunar 250 de lei. Banii nu sunt pe oră, ci pe eveniment. La fel se achită şi Crăciuniţele. O fată frumoasă, îmbrăcată în rochiţă roşie cu blăniţă, o închiriezi cu 100 de lei. “Majoritatea modelelor noastre sunt studente, dar trebuie să aibă abilităţi de a interacţiona cu copiii”, ne-a mai precizat Ionescu.Crăciuniţele, o studentă şi o secretarăMiruna Lola are 21 de ani, este studentă la Facultatea de Jurnalism, din Capitală, şi de patru ani face bani de buzunar din rolul de Crăciuniţă. “Îmi place să mă joc cu cei mici, iar mai nou Crăciuniţele sunt ajutorul Moşului, nu spiriduşii”, ne-a spus tânăra, râzând. Merge la petreceri private organizate de corporaţii, la serbările de la grădiniţe, dar şi pe la casele copiilor. Miruna face echipă pe cinste cu Raluca Neagu, 27 de ani, o Crăciuniţă blondă cu picioare lungi. Atunci când nu este ajutorul Moşului, ea este secretară la o firmă. Cele două pleacă la drum cu Moşul Mircea Dobrovicescu, 64 de ani, un pensionar, cu barbă albă naturală.  Acesta seamănă leit cu Moşul din poveste.

Un Moş Crăciun pentru acasă îl închiriezi cu 100 de lei
Un Moş Crăciun pentru acasă îl închiriezi cu 100 de lei

Firmele cer între 150 şi 300 de lei

Firmele de alpinism utilitar îl aduc pe Moş Crăciun la tine în casă... pe geam
Firmele de alpinism utilitar îl aduc pe Moş Crăciun la tine în casă... pe geam

Ofertele pentru închirierea Moşului sunt extrem de multe, e suficient să dai o căutare pe internet şi vei avea de unde alege. Interesante sunt ofertele cu care vin firmele de alpinism utilitar, care îl aduc pe Moş Crăciun la tine în casă... pe geam. Viorel Andreescu, de la firma alpinismutilitar.net ne-a spus că preţul pieţei e în jurul valorii de 300 de lei.  Site-ul petrecerifantastice.ro oferă Moşi Crăciun Premium la 150 de lei pe oră pentru zilele de 24, 25 şi 26 decembrie, iar un Moş Crăciun standard costă 90 de lei pe oră. Dacă apelezi la oferta celor de la inchiriazamoscraciun.ro, vei pălti pentru zilele de 21, 22 şi 23 decembrie 150 de lei (30 de minute). Dacă vrei ca Moşul să stea la tine acasă 45 de minute, vei scoate din buzunar 200 de lei. În data de 24 decembrie, între orele 8.00-17.00, Moşul costă 150 de lei pentru 30 de minute. După ora 17.00, vei plăti 250 de lei tot pentru jumătate de oră.  Cei de la rentasanta.ro cer pentru 16-23 decembrie 250 de lei dacă vrei un Moş deghizat. Pentru unul cu barbă naturală, vei plăti 300 de lei. Şedinţa este de 30, 40 de minute. Şi oferta celor de la inchirieri-moscraciun.ro este variată. În zilele de 23,24 şi 25 decembrie, Moşul şi Crăciuniţa costă 200 de lei pentru 30 de minute. Dacă nu vrei să fii vizitat de Crăciuniţă, preţurile sunt pentru 24 şi 25 decembrie 149 de lei (30 minute), 200 de lei (60 de minute) şi 300 de lei (90 de minute).

De unde cumperi costumul şi accesoriile lui Moş Crăciun?

Dacă nu-l vei închiria pe Moşul, atunci îmbracă tu costumul lui!
Dacă nu-l vei închiria pe Moşul, atunci îmbracă tu costumul lui!

Dacă nu-l vei închiria pe Moşul, atunci îmbracă tu costumul lui! Dacă vrei să cumperi setul întreg te va costa în jur de 250 de lei, dar preţurile pot fi şi mai mici. În cazul în care ai costum roşu - pantaloni, tunică şi curea - trebuie să cumperi barba şi peruca. Barba costă aproximativ 13-15 lei, iar peruca în jur de 50-70 de lei. Depinde de cât de mare şi bogată este.

Pentru un set barbă şi perucă vei plăti în jur de 70 de lei
Pentru un set barbă şi perucă vei plăti în jur de 70 de lei

Pe site-urile fir­melor organizatoare de petreceri vei găsi ochelarii lui Moş Crăciun, mănuşile, cizmele lui dar şi căciula. Nu uita de sprâncene, dacă nu vrei ca micuţul tău să te recunoască. Pentru un set barbă-sprâncene vei scoate din buzunar aproape 40 de lei, iar pentru un set barbă şi perucă vei plăti în jur de 70 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea png
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net