Dacă Bacu’ nu l-am luat, eu în Cosmos am plecat!

Ultima actualizare:

    Victor Micula jr. vrea să vadă  Pământul din spaţiuFotomontaj: Click!
Victor Micula jr. vrea să vadă Pământul din spaţiuFotomontaj: Click!

Viaţa a devenit plictisitoare pentru Victoraş Micula. Moştenitorul imperiului Frutti Fresh, evaluat la 160 de milioane de euro, a decis să evadeze din lumea banală de pe planeta Pământ. Vrea să închirieze o navetă spaţială şi să colinde galaxiile. Are tati bani!

Reporterii Click! au fost curioşi să afle ce decizie a luat Victoraş, fiul omului de afaceri bihorean Victor Micula, după ce a fost eliminat din examenul de Bac. Luni, el a fost prins când încerca să copieze la proba de Română de la „Bacul picaţilor”. Eliminarea îl va costa mult: până în vara anului 2016 nu se mai poate înscrie la examen, iar atunci va fi obligat să dea din nou toate probele.

Tânărul de bani gata ne-a dat un răspuns la care nu ne aşteptam. „Vreau să închiriez o navetă spaţială -de cumpărat e cam scumpă- şi să fac înconjurul planetei sau un tur al galaxiilor. Chiar m-am gândit foarte serios deoarece Terra este plictisitoare. Te rog să scrii exact aşa”, ne-a spus Victor Micula jr. Nu este o dorinţă imposibilă. Mulţi milionari de pe planetă au călătorit deja în Cosmos, iar alţii au anunţat că vor să se plimbe pe Orbită sau spre Marte.

Iată ce ne-a spus Victoraş
Iată ce ne-a spus Victoraş

Primul zbor ar putea fi în 2017Americanul Dennis Tito a fost primul turist spaţial şi a plătit un preţ exorbitant pentru asta, 20 de milioane de dolari. În 2001, el petrecut un sejur de o săptămână în spaţiu şi a trăit exact ca un astronaut adevărat. Dennis Tito avea 61 de ani la momentul calatoriei şi a trecut toate testele cu brio. Următoarea călătorie ar putea fi făcută în 2017. Azi, sunt companii care au avioane modificate special pentru turism spaţial, iar preţurile ar putea ajunge la circa 150.000 de euro. Compania Virgin Galactic a declarat că s-au rezervat 330 de bilete, iar fiecare persoana a plătit aproape 150.000 euro, pentru a călători în anul 2020.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net