Cum vor fi aleși cei 100 de câștigători la Loteria bonurilor

Ultima actualizare:

Duminică a fost o nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale. Vor împărți premiul de un milion de lei cei care au chitanțe din 23 mai, în valoare de 135 de lei.

În cazul în care sunt mai mulți de 100 de candidați la câștig, se va face o nouă extragere.

Click! vă spune cum se va face alegerea celor 100 de câștigători, în cazul în care numărul celor care revendică premiul este foarte mare.

  • Au intrat în tombolă bonuri fiscale din perioada 29 martie -31 mai. 
  • De ieri, cei care au cheltuit 135 de lei, sâmbătă, 23 mai, se pot duce la orice sediu ANAF pentru revendicarea premiului, timp de 30 de zile. Se depune bonul în original, o copie a actului de identitate și o cerere tip. Fiecare bon va primi un număr unic de înregistrare.
  • În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1.000.000 lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. 
  • Dacă numărul este mai mare de 100, va fi organizată a doua extragere, tot în urnele Loteriei Române, într-o emisiune televizată, la o dată ce va fi anunțată. Se vor extrage o sută de numere, din lista de numere unice de înregistrare. 
image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net