Cum să strângi banii de vacanță în Bali în numai 3 luni având cel mai bine plătit job din România

Ultima actualizare:

Bali este destinația numărul 1 de vacanță în preferințele fetelor din echipa Studioului Chasm, unele dintre acestea alegând să viziteze insula chiar de mai multe ori în decursul aceluiași an.

Alina, colega noastră, despre care putem spune ca în decursul ultimilor ani a devenit o balineză veritabilă, ca urmare a deselor sale călatorii în minunata destinație, a ales să vă împărtășească câteva dintre experiențele sale și să vă ofere câteva sfaturi care vă vor fi utile dacă ajungeți pentru prima dată în Bali:

,,Când mi-a venit prima dată ideea că vreau să plec în vacanță în Bali eram în primul an de facultate. Ideea era bună, să o pun în practică nu prea puteam, pentru că nu mă ajuta bugetul. Stăteam la cămin și trebuia să mă întrețin singură, dar gândul că aș putea pleca într-o locație atât de frumoasă parca îmi dădea speranță. Nu o să mai insist cu asta, mergând pe repede înainte cu povestea, în anul doi de facultate m-am alăturat echipei Chasm și după numai 3 luni am strâns destui bani încât să pot pleca timp de o lună în Bali, într-un resort de lux.  Asta înseamnă cam prețul unei mașini mai mult decât decentă, dar cum unii își cumpără bolizi, visul meu a fost să plec în Bali.

Bali este una dintre cele mai frumoase insule care alcătuiesc Arhipelagul Indonezian, fiind un paradis tropical dominat de peisaje cu vegetație bogată, plaje întinse, de o frumusețe aparte și mărginite de ape cristaline. Ospitalitatea și tradițiile balinezilor te atrag din primul moment în care pui piciorul în Bali și panorama impresionanta de la 1400 m deasupra nivelului mării te va face să te îndrăgostești pentru totdeauna de această destinație. Dacă acum este prima dată când vizitezi Bali, cu siguranță îți vor fi de folos următoarele sfaturi și recomandări, pe care ți le spun din proprie experiență:

Când este indicat să pleci in Bali: după mine oricând, pentru că temperatura pe timpul zilei este constantă cam pe tot timpul anului și variază cam între 25-30 grade Celsius. Te sfătuiesc însă să ai grija în sezonul musonic pentru că plouă mult.

Ce trebuie să îti iei cu tine: îți recomand hainele casual, din materiale naturale, confortabile și cât mai colorate. Eu m-am descurcat foarte bine cu bluzele și cămașile din bumbac. Nu te obosi să iei după tine prea multă încălțăminte cu tocuri înalte sau haine sofisticate. Le vei folosi rar și doar în cadrul petrecerilor exclusiviste. În restul timpului, cât vei vizita insula sau vei sta pe plajă nu vei avea ce face cu ele. Grijă mare trebuie să ai dacă te hotaraști să viziezi templele. Aici este impus un cod vestimentar și este foarte important să ai tot corpul acoperit.

Cu ce poți plăti: poti folosi dolari, iar cardurile Mastercard sau Visa sunt acceptate

Ce poți face în Bali: surfing pe valuri uriașe, rafting, paradingling sau bungee-jumping

Ce poți vedea în Bali: vulcani activi, izvoare cu apă termală, culturi de orez sau cele mai frumoase specii de orhidee.

Unde te poti caza: pe lângă resorturile de lux vei găsi și o gamă largă de hoteluri, de la cele de lux la cele standard. Nu te speria daca nu ai un buget foarte mare, hotelurile standard sunt mai mult decat ok și te vei putea bucura liniștită de vacanța ta.

Îți trebuie viză turistică: aceasta costa 25 de dolari și o poti obține de pe Aeroportul International Denpasar.”

În prezent, Chasm este studioul de lux numarul 1 din București, deținând cele mai spațioase camere cu o medie de 22 de metri pătrați, amenajate după principiile feng-shui, pentru ca staff-ul să fie mereu înconjurat de energie pozitivă și să zâmbească în fiecare moment petrecut în studio.

De asemenea, Chasm investește în bunăstarea și starea de spirit a modelelor sale, oferindu-le cazare gratuită în cazul în care este nevoie, pentru ca aceastea să locuiască cât mai aprope posibil de locul de muncă și să se simtă cât mai confortabil. De asemenea, Chasm este singurul studio din Romania care și-a dezvoltat un parfum propriu, pentru că știe că feminitatea este un atribut puternic care trebuie exprimat în fiecare moment. Tocmai de aceea a ales să adune toate elementele esențiale pentru a crea un parfum care să transmită eleganță, lux, feminitate și fericire, calități pe care toate modelele Chasm învață să și le dezvolte în cadrul studioului.

Media încasarilor unui model Chasm depășește 4500 lei pe lună datorită diferențierii majore față de concurență pe care studioul o face, procentele oferite modelelor variând între 50% și 70%.

În luna iunie, Chasm vine în întâmpinarea ta cu o ofertă de nerefuzat. Dacă îți începi colaborarea cu studioul în această lună, vei avea ocazia să stai față în față cu Rihanna, pentru că Chasm te trimite la concertul vedetei din Piața Constituției. Nu lăsa ocazia altcuiva să o cunoască pe Rihanna în locul tău!

Vezi mai multe: http://chasm.ro/index.php

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net