Şi-a ucis fosta soţie pe stradă cu cinci lovituri de cuţit, în faţa celor două fetiţe ale lor

Ultima actualizare:

Bărbatul a recurs la acest gest, deoarece nu a putut suporta faptul că mama copiilor lui a divorţat de el. Totul s-a paetrecut sâmbătă seara, când Dumitru Genorian Moise, de 38 de ani, a atacat-o pe fosta sa soţie, Viorica Gal, de 36 de ani, în plină stradă. Bărbatul a sunat-o sâmbătă şi i-a spus că vrea să se întâlnească cu ea pentru a o convinge să se împace cu el, însă aceasta a refuzat. Ştiind că este plecată în vecini, bărbatul a aşteptat-o pe femeie şi în plină stradă a atacat-o pe la spate şi a înjunghiat-o de cinci ori cu un cuţit.

„Trei dintre lovituri au fost depistate în zona gâtului, respectiv a carotidei, iar alte două în zona abdominală, dintre care una direct în inimă. Femeia a murit pe loc", a declarat procurorul care a preluat acest caz.

Localnicii spun că soţia lui a decis în vară să divorţeze, nemaiputând suporta bătăile. Sentinţa a fost dată de curând. Între timp, bărbatul a fost trimis în judecată pentru violare de domiciliu şi vătămare corporală, deoarece, imediat după ce a intentat divorţ, femeia şi familia ei au fost terorizate de bărbat. Acesta se lăuda tuturor prietenilor că nu o va lăsa pe Viorica să trăiască fără el. Copiii celor doi au 5, 7 şi respectiv 14 ani, iar sâmbătă seara cele două fetiţe mici au asistat la oribila crimă.

În timp ce tatăl le ataca mama, fetiţele îl implorau să o lase în pace. Vecinii au încercat şi ei să-l oprească, însă bărbatul a reuşit să fugă, şi a stat ascuns toată noaptea în pădurea din apropiere.

Dimineaţă, când s-a întors, a fost prins de poliţişti. Bărbatul a fost reţinut 24 de ore pentru omor calificat, urmând să fie prezentat luni instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net