Copila cu copil: mamă la 13 ani

Ultima actualizare:

    Ana Maria a terminat clasa a şasea,  iar acum îşi îngrijeşte cu dragoste  bebeluşul. Tatăl are 21 de ani şi  munceşte din greu pentru a-i întreţine
Ana Maria a terminat clasa a şasea, iar acum îşi îngrijeşte cu dragoste bebeluşul. Tatăl are 21 de ani şi munceşte din greu pentru a-i întreţine

La vârsta la care copiii învaţă despre triunghiul isoscel şi despre sinonime, o fată de 13 ani din satul Balta Roşie (Botoşani) a luat deja viaţa în piept. Ana Maria n-are încă buletin, dar are, de un an, un băieţel. Ea trăieşte, alături de concubinul de 21 de ani, într-o casă dărăpănată, fără curent electric.

A terminat clasa a şasea şi e cea mai tânără mamă din judeţul Botoşani. Copilăria ei s-a încheiat în urmă cu un an şi jumătate.  Povestea a început când l-a cunoscut pe Alexandru Cluci, atunci în vârstă de 20 de ani. S-au îndrăgit, iar Ana Maria a rămas gravidă la doar 12 ani, scrie adevarul.ro.

Când colegii ei începeau anul şcolar, în septembrie, Ana Maria dădea naştere unui băieţel frumos şi sănătos, pe care l-a botezat Marian. Fata a terminat clasa a şasea la Şcoala Generală din satul Prisăcani, apoi a renunţat la cursuri. Acum are alte responsabilităţi şi luptă cu greutăţile de tot felul în cătunul Valea Roşie, undeva la capătul ţării. 

simeon stalpnicul png

”Eu nici nu m-am gândit să-l lepăd. Noi ne iubim şi copilul a fost făcut din dragoste. Când le-am spus părinţilor, m-au certat, dar apoi au fost bucuroşi. Sarcina a fost uşoară”, povesteşte zâmbind Ana Maria. Tatăl şi-a recunoscut copilul, a decis să întemeieze o familie alături de iubita sa şi munceşte la animale, pentru a aduce bani în casă. 

Ana Maria, Alexandru şi bebeluşul nu aveau unde să stea, dar tatăl fetei, Vasile Pricop, le-a oferit o cămăruţă într-o casă mică. În odaia încălzită cu un cuptor de lut se poate intra doar cu capul aplecat, din cauza tavanului scund. Lumină nu au, fiindcă satul Balta Roşie n-a fost electrificat.

Familia a instalat câteva panouri solare, care le asigură, seara, două ore de lumină. Despre maşină de spălat sau frigider nici nu poate fi vorba. Alexandru creşte doi viţei, câteva gâşte şi doi cai, care înseamnă singura avuţie. Ana Maria are grijă de micuţul în vârstă de patru luni, îl schimbă şi îl alăptează. Deşi tinerele de vârsta ei merg la şcoală, Ana Maria se simte fericită. ”Sunt bucuroasă fiindcă îl am pe cel mic”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
bucuresti jpg
traian basescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net