Consultaţii stomatologice şi detartraje gratuite în toată ţara, până la sfârşitul anului

Ultima actualizare:

    Sunt peste 1.500 de stomatologi înscrişi în acest program
Sunt peste 1.500 de stomatologi înscrişi în acest program

Românii mai au încă posibilitatea să își facă gratuit un control stomatologic până la finalul anului, dacă nu au făcut încă vizita anuală obligatorie. Peste 1.500 de medici dentiști din întreaga țară oferă consultații sau chiar detartraje sau periaje gratuite până la finalul acestui an în cadrul campaniei de educare cu privire la igiena orală “Zâmbeşte România”.

Pe lângă consultații, și, în funcție de disponibilitatea stomatologului, românii pot primi și cupoane de reducere în valoare de 5 lei pentru câteva tipuri de pastă de dinţi, pe lângă consultații și servicii adiacente de curățare.

Persoanele interesate își pot face o programare intrând pe website-ul www.zambesteromania.ro, în secțiunea „Consultații stomatologice gratuite”, alegând județul și orașul. Li se vor afișa datele de contact ale cabinetului și un indicator care arată dacă respectivul cabinet oferă și detartaje gratuite, iar programarea se face simplu printr-un telefon direct la cabinet.

În urma unor astfel de vizite, medicii dentişti pot semnala care sunt urgențele și prioritățile în tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnica de periaj corectă, pot sfătui orice persoană în alegerea periuței și pastei de dinți potrivite; de asemenea, medicii dentiști pot face recomandări în privinţa alimentației pentru menținerea unei danturi sănătoase.

Clasamentul județelor cu cei mai mulți medici înscriși este condus de Cluj, cu 150 de medici, urmat de Brașov, 125, Dolj și Constanța, cu 100 și Galați, Bihor și Iași, cu 90.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net