Comoara din rucsac: 14.000 €

Ultima actualizare:

    Bărbatul de 78 de ani  i-a returnat păgubaşei  întreaga sumă găsită în rucsac
Bărbatul de 78 de ani i-a returnat păgubaşei întreaga sumă găsită în rucsac

Cinstea nu mai e floare rară! Un pensionar din comuna Vânători (Vrancea) a găsit pe stradă un rucsac abandonat, plin cu salată şi ceapă verde. Bătrânul a descoperit, într-unul dintre buzunarele rucsacului, o sumă considerabilă: 14.000 €! Fără să ezite, săteanul s-a dus la poliţie, iar femeia care pierduse banii a reintrat în posesia lor.

Aflat la Focşani cu treabă, un bărbat în vârstă de 78 de ani, din comuna Vânători, a găsit săptămâna trecută, în faţa Bisericii Catolice din Focşani, un rucsac abandonat. Cum rucsacul era plin cu salată şi ceapă verde, bărbatul s-a gândit că ar fi păcat să abandoneze trufandalele de primăvară. Cum se grăbea să ajungă acasă, a luat cu el şi rucsacul, scrie adevarul.ro. Ajuns la Vânători, omul a lăsat geanta într-o anexă a gospodăriei, iar câteva zile mai târziu a dat din întâmplare peste ea.

simeon stalpnicul png

Cercetând mai atent buzunarele interioare ale rucsacului, bătrânul a făcut ochii mari, când a dat peste un teanc de bancnote: 14.000 €.  Săteanul nu s-a gândit nici un moment să-şi însuşească banii, aşa că s-a dus la poliţie. În geantă, oamenii legii au descoperit o chitanţă de bancomat, singurul indiciu care i-a ajutat să dea de urma păgubitului.  Ghinionista era o femeie de 78 de ani din Panciu. Bătrâna le-a povestit poliţiştilor că banii pe care îi pierduse provin din vânzarea unui teren.  Femeia a mărturisit că prefera să ţină valuta după ea. Pensionarei îi era teamă să lase banii acasă, în condiţiile în care soţul ei e bolnav de Alzheimer. Emoţionată, femeia şi-a găsit greu cuvintele pentru a-i mulţumi săteanului care a înapoiat rucsacul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net