Colectează deşeurile electrice şi electronice în mod responsabil şi uşor cu ajutorul aplicaţiei DEEECollect (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Durata de viaţă a echipamentelor electrice şi electronice este una relativ scurtă, din acest motiv, orice persoană s-a regăsit măcar o dată în situaţia de a se debarasa de astfel de deşeuri.

În acest scop, pentru a promova un comportament civilizat şi responsabil faţă de mediul înconjurător, Fundaţia Telekom Romania şi Patrula de Reciclare au lansat aplicaţia DEEECollect (deşeuri de echipamente electrice şi electronice) care facilitează procesul de colectare a deşeurilor. În categoria deşeurilor electrice şi electronice intră bateriile şi acumulatorii uzaţi, dar şi neoanele arse.

Nu doar cetăţenii pot folosi aplicaţia gratuită DEEECollect, ci şi companiile şi instituţiile pot beneficia de serviciile de colectare şi reciclare, pe care aceasta le oferă.

Deşeurile aruncate la întâmplare sau păstrate prea mult timp devin toxice şi poluează natura, ameninţându-ne astfel sănătatea. Poţi să renunţi la ele într-un mod simplu, rapid şi gratuit, predându-le la reciclare prin aplicaţia DEEECollect.

Aplicația este realizată cu sprijinul Fundatiei Telekom Romania și este disponibilă în Google Play Store pentru smartphone cu sistem de operare Android. Autentificarea se poate face prin intermediul Facebook, adresa de email sau Google+.

Cu ajutorul aplicaţiei DEEECollect poţi afla care este cel mai apropiat punct de colectare şi unde poţi depozita deșeuri electrice. De asemenea, există o hartă interactivă care îţi arată punctele de colectare în funcție de locul în care te afli și de tipul de deșeu pe care dorești să îl predai.

În cazul deșeurilor electrice mari și grele poţi chema serviciul local de colectare să le preia gratuit de acasă sau de la locul de muncă.

În plus, DEEECollect îţi oferă posibilitatea de a semnala prezența deșeurilor electrice abandonate în orice alt loc decât punctele de colectare, oriunde te-ai afla în țară.

De asemenea, trebuie să ştii că deșeurile electrice colectate prin intermediul aplicației DEEECollect contribuie la performanța echipelor școlare locale, care participă la programul național de educație de mediu „Patrula de Reciclare”. Astfel, cu orice aparat electric sau electronic predat ajuţi copiii din comunitatea ta să câștige un premiu la noua ediție a programului.

Obiectivul proiectului este ca fiecare dintre noi să înteleagă importanţa reciclării deşeurilor electrice ca singura modalitate legală de protecţie a mediul înconjurător și de reducere a nivelului de poluare!

Aplicatia este realizata cu sprijinul Fundatiei Telekom Romania si este disponibila in Google Play Store pentru smartphone cu sistem de operare Android.

Descarca aplicatia de aici!

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net