«Click! este ziarul nostru preferat»

Ultima actualizare:

Click!MANIA a premiat peste 2.000 de cititori fideli din toate colţurile ţării. Adrian Oprea (29 de ani) a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat.

 ”Click! este ziarul meu preferat. Nu concep să mă trezesc și să beau cafeaua fără Click! Sunt fericit că tocmai la el am bucuria de a câștiga și premii. Concursul Click!Mania mă face să aștept ziarul cu emoție și să mă grăbesc mereu să văd dacă am obținut ceva sau nu. Cei 300 de lei câștigați acum sunt o surpriză și deja știu ce o să fac cu ei. O să îmi iau haine pentru că vine primăvara și trebuie să îmi schimb garderoba!”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca sudor.

Lozul norocos i-a adus lui Titel Neacşu (47 de ani) tot 300 de lei. ”Există noroc, iar numele lui e Click!, ziarul meu preferat. Am câștigat 300 de lei la Click!MANIA, dar mă simt ca și cum aș fi obținut o avere. Nu am mai obținut nimic niciodată la vreun concurs sau tragere la sorți, dar uite că se poate! Am un băiat de 28 de ani care face școala de șoferi, o să aibă carnet și o să folosesc banii ca să dăm o petrecere de bucurie. Eu că am câștigat, el că are permis”, a conchis bucureşteanul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net