Cine e femeia din România care a luat 400.000 € la Loteria spaniolă

Ultima actualizare:

    Irina Dobraş, din Satu  Mare, a câştigat o avere  la loteria cu cele mai  mari premii din Europa
Irina Dobraş, din Satu Mare, a câştigat o avere la loteria cu cele mai mari premii din Europa

E din Satu Mare şi a plecat în Spania cu mulţi ani în urmă în căutarea unei vieţi mai bune. A muncit din greu, dar bunăstarea atât de dorită se lăsa aşteptată. Marţi (22 decembrie), totuşi, viaţa Irinei s-a schimbat pentru totdeauna. A câştigat 400.000 de euro la extragerea de Crăciun a Loteriei spaniole!

Bucurie mare pentru mulţi dintre cei 11.000 de români din localitatea Roquetas de Mar din zona Almeria. În oraşul cu o populaţie de peste 80.000 de locuitori, comunitatea românească este una dintre cele mai importante.

Viaţa lor s-a schimbat pentru totdeauna ieri, când 160 de bilete jucate în acest oraş la extragerea ”El Gordo” au ieşit câştigătoare. Posesorul fiecărui bilet va încasa patru milioane de euro. Dar, pentru că preţul unui bilet este 200 de euro, majoritatea participanţilor împart costurile - şi eventualul câştig - la zece. Printre ei, şi românca Irina Dobraş, de 33 de ani, din Satu Mare, aşa cum a anunţat de la faţa locului corespondentul Digi24.ro.

E greu de descris în cuvinte atmosfera care domnea ieri după-amiază pe străzile din Roquetas de Mar, oraş cu o cifră a şomajului impresionantă, peste 30%. Români, spanioli, marocani, columbieni, toţi au ieşit pe străzi, “înarmaţi” cu pahare şi şampanii, şi au încins petreceri ad-hoc.În fiecare an, de Sărbători, Loteria El Gordo (n.r. – Grăsuţul) înflăcărează imaginaţia de câştig facil a europenilor. Şi nici nu se poate altfel, pentru că premiile sunt imense, în acest an ele ajungând la peste 2,2 miliarde de euro.

Lorena, fetiţa care a «dat» miliardele

La 12 ani a avut aţintiţi asupra ei ochii întregii Europe. Românca Lorena Ştefan este printre copiii care au extras ieri numerele câştigătoare la El Gordo (Grăsuţul), loteria cu cele mai mari câştiguri din Europa. Marele premiu, în valoare de 640 de milioane de euro, va fi împărţit de 160 de persoane, din aceeaşi localitate, Roquetas de Mar din zona Almeria.

Câştigătorii premiilor au  declanşat fiesta pe străzile oraşului  spaniol Roquetas de Mar
Câştigătorii premiilor au declanşat fiesta pe străzile oraşului spaniol Roquetas de Mar

Lorena  Ştefan
Lorena Ştefan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net