Cere primăriei să-i plătească pantofii rupţi pe drum

Ultima actualizare:

    Cora Muntean a  apucat să poarte  pantofii cei noi  doar de două ori
Cora Muntean a apucat să poarte pantofii cei noi doar de două ori

Totul până la pantofi! Aceştia sunt, într-adevăr, unul dintre cele mai de preţ accesorii ale unei femei. Drept dovadă, Cora Muntean, o ardeleancă sătulă să-şi tot strice încălţămintea din cauza trotuarelor din Târgu Mureş, a făcut o plângere cu pantofii buclucaşi ataşaţi şi vrea ca autorităţile să o despăgubească.

Premieră la Primăria Târgu Mureş. Jurnalista Cora Muntean, care e preşedintele Asociaţiei Naţionale a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România, a depus zilele trecute o plângere la administraţia locală. Supărată că şi-a stricat pantofii, ardeleanca a ataşat ca probă şi perechea de pantofi în cauză. “Eu chiar nu-mi permit să-mi cumpăr zilnic pantofi şi nici să-i folosesc într-o stare deteriorată”, a scris Cora pe Facebook. Femeia solicită municipalităţii să fie despăgubită.

Supărată că şi-a stricat  pantofii, ardeleanca a ataşat ca  probă şi perechea în cauză
Supărată că şi-a stricat pantofii, ardeleanca a ataşat ca probă şi perechea în cauză

“Mi-am distrus pantofii circulând pe trotuarele din centrul municipiului Târgu Mureş. Nu este prima dată când, din cauza pişcoturilor din care sunt făcute unele părţi ale trotuarelor, îmi zdrelesc tocurile de la pantofi. De asemenea, nu sunt nici prima, nici singura persoană care păţeşte asta, de aceea consider că este de datoria mea să vă determin să găsiţi o soluţie.

Până când veţi găsi această soluţie, vă las pantofii pe care ieri (n.r. 20 aprilie) i-am încălţat a doua oară şi vă rog să găsiţi o soluţie de despăgubire. Altfel, mă voi adresa instanţei”, scrie în plângerea înregistrată la registratura autorităţii locale, pentru care jurnalista a primit şi număr de înregistrare. Iniţiativa Corei a stârnit un val de simpatie, aşa că nu-i exclus ca-n curând să vedem cozi la primării cu sacoşe pline de încălţări distruse “în trafic”. Reprezentanţii Primăriei nu au putut fi contactaţi pentru a oferi un punct de vedere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
parasutism MapN jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net