Cel mai slab român luptă pentru fiecare kilogram

Ultima actualizare:

    Ieşeanul Eugen Movilă a ajuns la 29 kg după o operaţie de peritonită
Ieşeanul Eugen Movilă a ajuns la 29 kg după o operaţie de peritonită

A sperat că o să se bucure de viaţă, că o să îşi strângă nepoţii în braţe la bătrâneţe, dar visul i-a fost spulberat pe neaşteptate. Destinul lui Eugen Movilă (48 de ani) din Iaşi s-a schimbat radical în 2011, din cauza unei operaţii de peritonită. A ajuns la 29 kg şi luptă pentru fiecare kilogram în plus!

Viaţa lui Eugen a ajuns să atârne de un fir de aţă, pentru că de trei ani ieşeanul nu mai poate nici să mănânce, nici să consume lichide. Tratamentul medicamentos i-a afectat colonul, aşa că doctorii au decis să îi taie o bucată din el. De atunci, s-a declanşat “iadul”. Bărbatul a ajuns să cântărească aproximativ cât un elev de clasa a doua din cauză că singura lui “hrană” este un  amestec special de vitamine şi minerale. 

Distrusă de durere şi ajunsă la capătul puterilor, soţia bărbatului, Daniela Movilă, a stat de vorbă cu reporterii de la Click! despre starea de sănătate a lui Eugen. “Astăzi suntem la Paris, în spital. A fost operat de două ori până acum. Din fericire pentru noi, toate cheltuielile ne sunt suportate de Casa Asigurări de Sănătate din Iaşi, altfel noi nu ne-am fi putut permite. Eugen s-a mai îngrăşat, de la 29 de kilograme a ajuns la 40, dar nici acum nu poate mănânca normal, pe gură. Are o sondă care se bagă pe nas până în stomac şi mai are una care ajunge direct în intestinul subţire, dar acolo este o problemă. Se chinuieşte foarte mult”, ne-a povestit soţia lui Eugen, Daniela.În toate momentele grele, Eugen a avut alături familia, care îl susţine necondiţionat. “A căzut pradă depresiei, dar am fost lângă el şi am făcut tot posibilul să îi ridic moralul, să creadă că într-o zi o să redevină un om normal. Nu poate merge nici la baie, pentru că se deplasează foarte greu. Ca să mai treacă timpul, ziua îl mai plimb pe holul spitalului, nu este bine să stea tot timpul culcat în pat. Uneori, Eugen mă întreabă de ce are destinul ăsta, de ce el, când se face bine, dar după îşi revine pentru că ne are pe noi, familia lui lângă el”, a mai spus, pentru Click!, Daniela Movilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net