Ce se întâmplă cu «Next Star»? Primele declarații oficiale explică absența emisiunii de pe sticlă

Ultima actualizare:

    Emisiunea «Next Star» va lipsi de pe sticlă în această toamnăfoto: Arhiva Personală
Emisiunea «Next Star» va lipsi de pe sticlă în această toamnăfoto: Arhiva Personală

După cinci sezoane reușite în care sute de copii talentați au avut șansa de a-și demonstra abilitățile în fața camerelor de filmat și de a câștiga premii substanțiale, emisiunea „Next Star” anunță absența de pe sticlă în această toamnă.

Deși timp de trei ani show-ul și-a obișnuit publicul cu două sezoane pe an, unul în primăvară și altul în toamnă, cel de-al șaselea sezon „Next Star” întârzie să apară. Totuși, noile generații de copii talentați nu trebuie să-și piardă speranța, pentru că, potrivit declarațiilor oficiale, emisiunea nu va dispărea în totalitate de pe sticlă.

„Am stabilit încă din timpul filmărilor pentru cel de-al cincilea sezon faptul că «Next Star» urmează să ia o pauză. «Next Star» este un talent show având la bază un format original care, spre deosebire de celelalte talent show-uri cu format internațional, a funcționat continuu (au existat întotdeauna două sezoane pe an, atât în toamnă, cât și în primăvară). Am mers fără oprire timp de trei ani pentru că show-ul a fost o surpriză încă din primul sezon și a crescut, a tot crescut, iar noi nu am vrut să oprim valurile de copii talentați care venea lună de lună la castinguri. O pauză a unui proiect este întotdeauna necesară și binevenită. În cazul nostru, așteptăm noile generații de copii senzaționali, pe care să îi aducem în fața publicului în viitoarele sezoane «Next Star». Până atunci, suntem alături unii de alții – echipa și protagoniștii – în noi proiecte la Antena 1”, a declarat Dana Mladin, producător general „Next Star”, într-un comunicat.

Chiar dacă vor simți absența unui nou sezon în această toamnă, copiii talentați vor avea ocazia de a-și îmbunătăți abilitățile pentru a reprezenta o competiție acerbă atunci când noul sezon va fi lansat. Producătorii emisiunii și juriul vor beneficia de o pauză pentru a reveni cu forțe noi în următorul sezon „Next Star”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net