Cazul bebelușilor infectați cu E.coli: inspectorii iau probe din magazine

Ultima actualizare:

    Autoritățile caută cauzele apariției și răspândirii bacteriei E.colifoto: inimacopiilor.ro
Autoritățile caută cauzele apariției și răspândirii bacteriei E.colifoto: inimacopiilor.ro

Cazul bebelușilor infectați cu bacteria E.coli trece la un alt nivel. Autoritățile abilitate fac tot felul de teste și încearcă să găsească cauza îmbolnăvirii acestora. După ce apa și laptele praf au fost suspecte pentru răspândirea bacteriei ucigașe, acum este rândul fructelor să fie controlate.

Inspectorii sanitari din Argeș au hotărât să caute posibilele cauze ale infectării micuților și în supermarketurile și hipermarketurile din județ, informează adevărul.ro. Probele recoltate de pe fructele din magazine vor ajunge în Capitală, iar rezultatele vor fi anunțate până cel târziu marți (16 februarie), a anunțat Andrei Butaru, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) pentru Digi24. Magazinele nu se închid deocamdată, dar dacă se găsesc nereguli, vor primi amenzi foarte mari, iar activitatea le poate fi chiar sistată, a mai precizat Butaru.

În prezent, 11 copii cu insuficienţă renală sunt internaţi la Spitalul Marie Curie din Bucureşti. Şase dintre ei sunt la Nefrologie şi cinci la Terapie Intensivă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net