Căţeluşa schingiuită îşi revine, agresorul ei e de negăsit

Ultima actualizare:

    Spirit of Gaia va rămâne,  probabil, cu traume pe viaţă
Spirit of Gaia va rămâne, probabil, cu traume pe viaţă

Rănile care i-au rămas pe corpul fragil spun totul despre suferinţa prin care a trecut. Spirit of Gaia, căţeluşa bătută cu bestialitate de un agresor încă necunoscut, se reface pe zi ce trece. Salvatorii ei au primit nenumărate solicitări de adopţie.

Suferinţa uneşte oameni cu animale. Un câine din România a reuşit să stârnească un val de emoţie care a trecut graniţele ţării. Spirit of Gaia, căţeluşa salvată în ultima clipă de la o moarte cumplită la începutul acestei luni, se pune pe picioare. Acum mai are doar trei, după ce al patrulea i-a fost amputat chirurgical de medicii veterinari ai centrului Dog Rescue Romania. Operaţia a fost necesară, întrucât membrul, lovit cu brutalitate cu un obiect tare, îi atârna superficial de corp. Pentru Spirit, greul n-a trecut. Mai trebuie să treacă printr-o operaţie de refacere a coloanei vertebrale, zdrobită de cel care a mutilat-o.„Cântărim foarte serios cât de riscantă e această operaţie. Până acum ne-am axat pe salvarea vieţii, de acum ne gândim şi la calitatea vieţii ei”, ne-a spus Garofiţa Hofmann, administratorul centrului. Spirit of Gaia, o căţea din rasa Ciobănesc German, a fost găsită cu răni grave, pe un câmp de la marginea Capitalei. Agresorul ei a lovit-o în cap şi pe spate cu un corp tare, i-a retezat coada şi un picior şi i-a smuls dinţii din gură. Mai mult, organele genitale au fost tăiate cu un cuţit, provocându-i dureri de neimaginat. Spirit a fost numită ambasador al câinilor abuzaţi din România, iar salvatorii ei aşteaptă ca Poliţia să-l găsească pe agresor. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Suferinţa căţeluşei a atras atenţia iubitorilor de animale din toată Europa, care şi-au manifestat intenţia de a o adopta.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net