Cât te costă o vacanţă la soare pe timp de iarnă

Ultima actualizare:

Cum ar fi să înoţi în ape turcoaz, să stai pe plaje cu nisip alb, la umbra palmierilor, în destinaţii exotice, în timp ce la noi în ţară este frig şi urât?!

Ai visat vreodată la Thailanda, Republica Dominicană, Mexic, Cuba sau Zanzibar, dar ţi s-au părut un lux pentru buzunarul tău?! Am stat de vorbă cu agenţii de turism şi am aflat cât costă aceste vacanţe, dar şi care sunt cele mai căutate destinaţii de către români.

Majoritatea pachetelor oferite includ 7-9 nopţi cazare şi se adresează turiştilor cu un nivel de trai mediu-ridicat, care câştigă de la 2.000 de euro per familie. „O vacanţă în Thailanda, spre exemplu, costă de la 700 de euro de persoană în sus. Acolo e apă caldă, temperaturi de 29-30 de grade şi mâncare ieftină, la un sfert faţă de preţurile din Mamaia. Republica Dominicană este cea mai căutată destinaţie. Aici se fac luni de miere, vremea e bună, apa caldă, plajele sunt superbe, cu nisip fin şi puteţi sta la 30 de grade când la noi bate viscolul. 7 nopţi cazare la destinaţie, plus una în Madrid, unde se face escală, cu all inclusive, costă 1.300-1.500 de euro de persoană”, aflăm de la Horea Beleneş, director general AeroVacanţe. Tenerife este destinaţia ideală pentru familiile cu copii, căci sunt o mulţime de activităţi, parcuri de distracţie şi grădini zoologice impresionante. Acolo puteţi merge şi vara, dar şi iarna, căci temperatura e constantă (circa 26 de grade) tot timpul anului. „Sunt zboruri directe şi costă de la 650 de euro de persoană, cu 7 nopţi cazare, transport cu avionul, transferuri şi mic dejun. La destinaţie, e nevoie să închiriaţi maşină, astfel că media vacanţei ar putea fi de 1.000 de euro de persoană. În principiu, cu 1.000 de euro poţi avea o vacanţă de vis la mare, pe timp de iarnă. De Crăciun şi de Revelion, preţurile cresc, ajungând la 2.000 de euro de persoană (zbor, 7-9 nopţi cazare şi all inclusive)”, mai spune Horea Beleneş.

Alte oferte de vacanţă de Sărbători

6 Revelion în Zanzibar, 7 nopţi cazare la hotel de 4*, cu mic dejun inclus,  plecare pe 28.12.2019 şi întoarcere pe 5.01.2020, transferuri, preţ 1.799 euro de persoană, pe christiantour.ro.

6 Crăciun în Egipt, Hurghada, 6 nopţi cazare la hotel de 5*, cu all inclusive şi cină de Crăciun, transport cu avionul, perioada 24-30 decembrie 2019, preţ de la 636 euro de persoană, pe perfect-tour.ro.

6 Revelion în Dubai, 7 nopţi cazare în perioada 26.12.2019 – 05.01.2020, cu mic dejun inclus, zbor direct, transferuri, preţuri cuprinse între 949 şi 1.500 de euro, în funcţie de hotelul ales, pe europatravel.ro.

6 Revelion în Maroc, 8 nopţi cazare cu demipensiune la hoteluri de 4* şi 5*, transport cu avionul şi cu autocarul, preţ de la 1.325 euro/persoană, cu paralela45.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net