Când intră soarele în nori, Litoralul se umple de cozi

Ultima actualizare:

    La Delfinariul din Constanţa  reprezentaţiile  s-au ţinut cu sala plină
La Delfinariul din Constanţa reprezentaţiile s-au ţinut cu sala plină

Ce bine că s-a făcut din nou frumos afară! Temperaturile scăzute, ploaia mocănească şi vântul ne-au cam speriat la începutul weekendului. Mai ales pe cei care se află în concediu la mare sau la munte. Aceştia şi-au găsit însă preocupări şi pe vreme urâtă.

Timpul concediilor nu s-a încheiat. Mai avem o lună până ce copiii se întorc la şcoală, aşa că ne dorim ca soarele să strălucească pe cer, iar vremea să ţină cu noi. Ploaia rece şi vântul furios ne-au cam dat însă  fiori, şi la propriu şi la figurat, în urmă cu câteva zile. La munte, au fost temperaturi negative şi au căzut primii fulgi de nea. Nici la mare n-a fost mai frumos. Vântul alert a provocat valuri periculoase. Ploile scurte şi calde, de vară, au fost înlocuite de stropi reci, specifici toamnei. În plus, temperatura apei mării a scăzut brusc de la 28 la 25 de grade Celsius.În astfel de condiţii, turiştii de pe Litoral nu s-au mai putut bucura de plajă, fiind nevoiţi să-şi găsească alte preocupări. Au pus o haină în plus pe ei şi au ieşit la plimbare prin staţiuni. Unii s-au oprit la terase, unde au savurat câte o cafea sau un ceai cald, că de bere nu prea le ardea, la 21 de grade Celsius! Alţii au dat iama în magazinele de suveniruri şi de haine, unde au făcut cumpărături pentru ei sau pentru cei de-acasă.Familiile cu copii au preferat însă Delfinariul, Microrezervaţia, Planetariumul şi Arena Eqvestria, toate făcând parte din Complexul Muzeal al Naturii din Constanţa.

Cele mai mari cozi au fost, evident, la Delfinariu, copiii fiind de-a dreptul fermecaţi de delfinii acrobaţi. La fel de solicitată la fost şi Telegondola din Mamaia, oamenii stând la coadă pentru o plimbare. O călătorie cu telegondola costă 20 de lei, iar copiii sub 7 ani au gratuitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net