Calculator – Cât trebuie să slăbesc?

Ultima actualizare:

    Calculator - Cât trebuie să slăbescfoto: playbuzz.com
Calculator - Cât trebuie să slăbescfoto: playbuzz.com

Răspunde la întrebările jocului ’Calculator – Cât trebuie să slăbesc ’ cât mai sincer și vei afla cam câte kilograme ar fi bine să dai jos din greutatea ta actuală. Calculatorul ia în considerare nivelul tău de activitate fizică și alte aspecte privind activitățile tale zilnice.

Am conceput pentru voi special ‘Calculator – Cât trebuie să slăbesc’. Este un test care vă adresează câteva întrebări generale despre obiceiurile voastre zilnice alimentare, dar și despre nivelul de activitate fizică pe care îl aveți.

Dacă răspundeți sinceri, veți afla cam ce număr de kilograme trebuie date jos. Toți avem probleme de greutate și este important să le realizăm la timp pentru a nu ne îngrășa excesiv. Chiar dacă nu trebuie să arătăm exact ca manechinele din reviste. este foarte important să ne menținem la greutatea ideală pentru noi, dacă vrem să avem o sănătate de fier.

‘Calculator – Cât trebuie să slăbesc?’ – Cum se rezolvă

Jocul numit ‚Calculator – Cât trebuie să slăbesc’, conceput special pentru voi, este foarte simplu de jucat. În primul rând, pentru a începe testul, trebuie să apăsați pe butonul albastru de mai jos pe care scrie ‘Să jucăm!’.

După ce apăsați acest buton, ‘Calculator – Cât trebuie să slăbesc’ va afișa o primă întrebare la care trebuie să răspundeți cât mai sincer. Pentru a răspunde, alegeți una dintre variantele de răspuns disponibile sub întrebare.

Veți fi nevoiți să vă evaluați cât mai sincer nivelul de efort fizic pe care îl faceți în fiecare zi, cantitatea de mâncare pe care o consumați și alte date de acest gen. Pentru acuratețe, fiți cât mai realiști și mai sincer atunci când alegeți varianta de răspuns.

‘Calculator – Cât trebuie să slăbesc?’ – După ce rezolvi testul, nu uita să faci asta

‘Calculator – Cât trebuie să slăbesc?’ este conceput pentru a îți da un răspuns relativ despre numărul de kilograme pe care ar trebui să le dai jos. Cel mai important este să te simți bine în pielea ta și să ai o sănătate de fier.

La sfârșitul testului vei afla un răspuns cu un număr relativ de kilograme pe care ar trebui să le dai jos. Dacă ți-a plăcut ‘Calculator – Cât trebuie să slăbesc’, nu uita ca la sfârșit să apeși pe butonul albastru pe care scrie ‘PARTAJEAZĂ’ pentru ca și prietenii tăi de pe Facebook să poată vedea câte kilograme trebuie să slăbești, dar să își poată calcula și ei acest indice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net