A călcat-o în picioare, apoi i-a spart capul amantei tatălui

Ultima actualizare:

    Miodrag Vodislav  a fost arestat  pentru 30 de zile
Miodrag Vodislav a fost arestat pentru 30 de zile

Crima din comuna Scoarța a șocat localnicii, care nu și-ar fi imaginat vreodată că Miodrag Vodislav, elevul de 16 ani, o va ucide în bătaie pe noua iubită a tatălui său, divorțat de 10 ani de mamă, Elvira Teodorescu.

În timp ce băiatul a fost arestat pentru 30 de zile, mama sa va fi cercetată în libertate, deoarece, potrivit anchetatorilor, doar copilul a lovit-o pe amantă. Între Elvira Teodorescu şi amantă s-ar fi iscat un conflict verbal, care a degenerat într-o altercaţie fizică.

La strigătele Elvirei „hoţii, hoţii”, la faţa locului a venit fiul său “care i-a aplicat victimei trei lovituri cu pumnul drept în zona capului, în urma cărora femeia a căzut pe podeaua placată cu marmură. Victima a fost lovită în continuare de inculpatul minor cu picioarele în zona toracică, fiind totodată călcată de acesta cu picioarele, cauzându-i ruptură de splină şi fractura a patru coaste. După agresiune, în jurul orelor 11.30, victima a fost găsită căzută în şanţul de pe marginea părţii carosabile, la circa 50 de metri de imobilul proprietatea inculpaţilor“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Miodrag era elev în clasa a IX-a la Colegiului Naţional de Informatică „Carmen Sylva“ din Petroşani şi avea note bune. „Este un copil cuminte. Are cinci absenţe şi media generală 7,70. Nu ştim exact ce se întâmplă în familia sa. Mama era foare interesată de activitatea lui şcolară şi a participat la toate şedinţele“, a spus Lucian Răzmeriţă, directorul unităţii de învăţământ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
traffic light 876047 1280 jpg
pizza pixabay jpg
semafor camile kumtag china captura video jpg
alfred blaschke parasutism 106 ani guinness world records jpg
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net