Bonnie şi Clyde de România au spart 179 de case

Ultima actualizare:

    Bunurile furate  de la englezi  erau dosite în  locuinţele hoţilor
Bunurile furate de la englezi erau dosite în locuinţele hoţilor

Greu de prins, nu glumă! Au simţit-o pe pielea lor poliţiştii britanici, care timp de 7 luni au încercat să le dea de urmă celor doi români, Ovidiu Plămadă şi Mariana Sandra. Cei doi au spart 179 de case şi au furat bunuri de 600.000 $.

Englezii i-au botezat Bonnie şi Clyde pe cei doi infractori, care au fost condamnaţi recent la 6 ani de închisoare. Şi asta pentru că poliţiştii au fost ţinuţi în şah mai bine de 7 luni până când, în urma unui control de rutină în noiembrie anul trecut, au descoperit în maşina celor doi conaţionali bunuri furate în valoare de aproape 1.000 $ (4.096 lei). După o percheziţie în casa lui Plămadă (31 de ani) şi a Marianei Sandra (43 de ani) din Ilford, Essex, poliţiştii au descoperit misterul celor 179 de spargeri din ultimele 7 luni din Londra, Kent şi Essex. Au fost descoperite bijuterii, seturi de tacâmuri de argint, seturi de machiaj, electronice, tablouri şi chiar încărcătoare de telefon pentru maşină, toate în valoare de peste 600.000 $ (aproximativ 2,5 milioane de lei). Românii pândeau când proprietarii nu erau acasă, dădeau spargerea şi ştergeau urmele. Foloseau mai multe dubiţe pentru a nu fi identificaţi de camarele de supraveghere stradale şi evitau casele supravegheate video.

Cine au fost adevăraţii hoţi

Bonnie Elizabeth Parker și Clyde Chestnut Barrow au rămas în istorie drept cei mai tenace hoți, tâlhari și asasini pe care i-a avut America. Bonnie și Clyde jefuiau bănci, magazine mici și benzinării în perioada marii crize economice (1929-1933), însă nu de puține ori erau nevoiți să ucidă pentru a scăpa de autorități.  Astfel au devenit principalii inamici publici ai poliției de pe întreg continentul nord-american. Cei doi au sfârșit tragic, pe 23 mai 1934, într-o ambuscadă a poliției pe un drum de țară în Bienville Parish, Louisiana. Bonnie și Clyde au căzut sub o ploaie de gloanțe, în propria mașină, măcel la care au participat șase oameni ai legii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net