Bona lui Vanghelie, la detectorul de minciuni?

Ultima actualizare:

    Click! v-a prezentat de la bun început  scandalul furtului de zeci de mii de euro  din casa cuplului Vanghelie - Mizil
Click! v-a prezentat de la bun început scandalul furtului de zeci de mii de euro din casa cuplului Vanghelie - Mizil

Hoţul neprins e negustor cinstit. La fel s-ar putea spune şi despre Judith, ultima bonă filipineză angajată de Marian Vanghelie ca să aibă grijă de copilul său. Femeia este acuzată de fostul primar că i-ar fi furat bunuri de zeci de mii de euro, însă poliţiştii nu o pot acuza de o asemenea faptă pentru că nu au probe.

A trecut mai bine de o lună de când Marian Vanghelie (49 de ani), împreună cu soţia sa, Oana Mizil (41 de ani), au anunţat în public că au fost jefuiţi. Pe 18 aprilie au observat că au dispărut din casă bunuri, pe care le evaluează la 20.000-30.000 de euro. Nu ştiu exact valoarea şi nici momentul în care au fost sustrase, dar se jură că aveau în vila de lux de la Snagov, acolo unde locuiesc, două inele cu diamant, un ceas şi o geantă de fiţe pe care nu le mai găsesc.

simeon stalpnicul png

Deşi la acel moment aveau trei bone filipineze pentru fetiţa lor, în vârstă acum de 1 an şi 8 luni, aceştia au suspectat-o de la bun început pe Judith, ultima venită în casa lor. Fata lucra la ei de opt luni, dar s-a jurat că nu a pus mâna pe nimic. Cu toate acestea, soţii au depus plângere, pe 24 martie, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov (IPJ) şi le-au spus oamenilor legii că sunt convinşi că bona hoaţă ar fi de fapt victima unei reţele de infractori din Bucureşti, care racolează femei din străinătate, angajate la familii înstărite, şi le pun să sustragă bani şi lucruri de valoare. ”Au fost începute cercetările în cazul furtului, s-au luat probe specifice de la locul faptei, dar nu a fost deocamdată identificată persoana care a sustras. Domnul Vanghelie trebuie să demonstreze că avea acele bunuri, iar bona este posibil să fie supusă testului poligraf (n.r. detectorul de minciuni). Este o probă care poate fi solicitată de anchetatori, dar nu are calitate probatorie, ci doar caracter orientativ în cadrul anchetei. Bona este, în prezent, suspectă, nu învinuită”, au declarat pentru Click! surse din cadrul IPJ Ilfov. Ea ar fi încercat să plece acasă, în Filipine, avea chiar şi biletul de avion cumpărat, însă până la urmă a rămas în Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net