Bătut că a traversat prea încet pe zebră!

Ultima actualizare:

    Constantin Niculescu (62 de ani) l-a scos din sărite pe pasagerul din dreapta al unei maşiniFoto: NEPTUN TV
Constantin Niculescu (62 de ani) l-a scos din sărite pe pasagerul din dreapta al unei maşiniFoto: NEPTUN TV

Nici pe zebră nu mai poţi traversa relaxat! Dacă mergi prea încet, s-ar putea să scoţi din sărite vreun şofer recalcitrant care să te bată până te bagă în spital! S-a întâmplat marţi, la Năvodari, Constanţa, unde un pieton s-a ales cu şoldul rupt, dar şi în urmă cu 4 ani, la Craiova, când victima a fost omorâtă în bătaie.

Constantin Niculescu (62 de ani) a povestit că traversa strada pe trecerea de pietoni, când un şofer care l-a văzut prea târziu a frânat brusc în dreptul lui.

Aceasta este trecerea  de pietoni unde a fost agresat Constantin Niculescu
Aceasta este trecerea de pietoni unde a fost agresat Constantin Niculescu

Culmea, nu şoferul s-a înfuriat, ci pasagerul din dreapta, care a coborât din autoturism şi a început să-l lovească pe bărbat. ”Mi-a dat una în faţă, una după ceafă şi m-a trântit jos. Am căzut pe bordură şi mi-am fracturat şoldul”, a povestit victima. Martorii au sunat la 112, iar agresorul s-a făcut nevăzut. Ajuns la spital, Constantin Niculescu a aflat că are şoldul fracturat şi că va fi operat, având nevoie de o proteză. El a rămas internat la Spitalul din Constanţa. Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe fugar la două ore de la incident. S-a apărat şi a spus că pietonul l-a lovit primul, iar el l-a împins ca să se apere, dar acesta s-a dezechilibrat şi a căzut. Poliţiştii i-au deschis dosar penal agresorului.

Caz similar la Craiova

2 aprilie 2010. Pavel Rentea (63 de ani) traversa alături de nepoţica lui pe o trecere de pietoni din Craiova. Enervat la culme că bătrânul nu se mişcă mai repede, Cosmin Drăgan (22 de ani) aflat la volanul unui BMW, s-a dat jos din maşină şi l-a lovit până când l-a lăsat lat. Omul a ajuns la Terapie Intensivă, dar a murit a doua zi, din cauza rănilor grave. Drăgan a fost condamnat la 8 ani de închisoare, fiind recidivist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net