Bărbatul care a violat o jurnalistă în plină zi, în Bucureşti, este liber

Ultima actualizare:

    Fapta s-a petrecut în luna februarie
Fapta s-a petrecut în luna februarie

Pericol în Capitală: un violator umblă liber pe străzi, iar poliţia pare neputincioasă. Cazul jurnalistei care a fost agresată sexual în plină zi, în centrul oraşului, fără ca nimeni să-i sară în ajutor, a cutremurat pe toată lumea, dar fără rezultate concrete.

La două zile de la incident, autorul violului era încă în libertate. Analizele de laborator făcute de Institutul de Medicină Legală (IML) au arătat că suspectul audiat de poliţişti în noaptea de miercuri spre joi nu este agresorul tinerei de 22 de ani.

Cu toate acestea, bărbatul audiat de poliţiştii Secţiei 4 a fost prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, dar pentru o altă agresiune comisă vinerea trecută, când ar fi încercat să violeze o tânără în liftul unui bloc din Capitală, informează Adevarul.ro.

„Astfel de cazuri nu se întâmplă des, mai ales că s-a întâmplat în cursul zilei, la o oră de vârf. Am putea să vorbim mai mult despre reactivarea spiritului civic faţă de ceilalţi care sunt în pericol. Mă surprinde că, fiind atâta lume pe stradă, nimeni nu a intervenit. Nu îmi amintesc să se mai fi întâmplat aşa ceva. Eu am lucrat pe «stradă» şi nu am mai întâlnit un asemenea caz", a declarat comisarul-şef Filică Silianovici, de la Serviciul Prevenire al Poliţiei Capitalei.

„E nevoie de campanii de avizare. Cetăţenii trebuie să îşi ajute semenii la greu, să nu îşi întoarcă spatele. Oamenii nu trebuie să meargă pe ideea că lor nu li se poate întâmpla aşa ceva", a spus comisarul şef Filică Silianovici.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net