UPDATE Jurnalistă violată în Capitală, în plină zi. Un suspect a fost reţinut şi audiat

Ultima actualizare:

UPDATE. Un suspect în acest caz a fost reţinut miercuri seară. Bărbatul a fost dus la poliţia Municipiului Bucureşti, informează România Liberă.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că a fost informat telefonic de ministrul de Interne, Radu Stroe,că a fost prins un suspect în cazul jurnalistei violate marţi, în centrul Bucureştiului.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, că suspectul a fost ridicat de poliţişti, miercuri seară, în baza unor informaţii obţinute în cadrul anchetei din acest caz.

Jurnalista a depus plângere la Secţia 1 Poliţie, susţinând că a fost acostată de un bărbat necunoscut în intersecţia străzilor Dorobanţi cu Ştefan cel Mare. Agresorul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi ameninţat-o cu un cuţit şi ar fi dus-o pe malul Lacului Floreasca, unde ar fi întreţinut cu ea relaţii sexuale. Poliţiştii au demarat cercetări, fiind ajutaţi în anchetă de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

„Anchetatorii se ocupă cu vizionarea imaginilor surprinse de camerele din zonă. Se vede clar că individul o ameninţă cu un cuţit şi o ia cu forţa, târând-o prin boscheţi până pe malul lacului Floreasca, acolo unde a violat-o. Femeia a depus plângere la Secţia 1 Poliţie şi a declarat că nu îl cunoaşte pe violator", au declarat pentru adevărul.ro surse din cadrul anchetei.

Europa FM şi Radio 21 au lansat un apel public pentru identificarea vinovatului.

"Europa FM și Radio 21 lansează un apel public la adresa autorităților pentru a depune toate eforturile necesare în acțiunile de identificare și prindere a individului scelerat care în după amiaza zilei de 10 septembrie, recurgând la amenințări cu cuțitul în plină stradă, a violat-o pe una dintre colegele noastre.

Suntem consternați să descoperim că această odioasă întâmplare a fost posibilă pentru că, în plină zi, la ora 16, pe un bulevard central al Capitalei, între zona Perla și Lacul Floreasca, trecătorii au asistat impasibili la agresarea unei femei, care a fost amenințată cu un cuțit în zona feței că își va pierde ochiul dacă strigă după ajutor. Deși colega noastră plângea, era în mod evident amenințată și a fost împinsă sute de metri, nimeni nu a intervenit sau sunat la numărul de urgență 112. Constatăm cu mâhnire că, din cauza pasivității opiniei publice, suntem tot mai des martorii unor atrocități de stradă.

Nu este pentru prima dată când una dintre colegele noastre este agresată în plină stradă. În urmă cu trei săptămâni, o altă colegă a fost atacată în zona stației de metrou Aurel Vlaicu, dar, din fericire, a scăpat nevătămată fizic", se precizează în scrisoarea publică a celor două posturi de radio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net