Bacalaureat 2015 Subiecte Sociologie: Baremul de corectare

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Bacalaureat 2015 subiecte sociologie: 3.453 de elevi de clasa a XII-a și-au ales să dea proba scrisă la sociologie, vineri (3 iulie). Examenul a început la ora 9.00, dar candidații au intrat în săli la ora 8.30.

În funcție de profilul pe care l-au urmat în liceu, absolvenții au avut de ales între: chimie organică sau anorganică, Informatică, Economie, Filosofie, Logică, Psihologie, Anatomie și fiziologie umană, ecologie umană, biologie vegetală și animală sau Sociologie.

Bacalaureat 2015 Subiecte Sociologie: Liceenii au avut de rezolvat 3 subiecte cu mai multe cerințe , ociologia respectă structura de până acum a probelor scrise. Se punctează orice alte formulări de rezolvare corecte, nu se acordă puunctaje intermediare, altele decât cele precizate în barem și nu se acordă  fracțiuni de punct.

Bacalaureat 2015 Subiecte Sociologie: Se acordă 10 puncte din oficiu, nota finală se va calcula prin îmbărțirea punctajului total obținut la fiecare subiect.

Bacalaureat 2015 Subiecte Sociologie: obiecte interzise

Bacalaureat 2015 Subiecte Sociologie: Candidaților le este interzis să aibă asupra lor obiecte interzise, precum telefoane mobile, poșete, caiete, manuale, memoratoare. Acestea vor fi preluate de un profesor din comisie și vor fi lăsate în sala de depozitare, după ce elevii au completat o declarație. Liceenii care refuză să lase obiectele interzise la profesor nu vor fi primiți în sala de examen și vor fi eliminați și nu vor mai putea participa la următoarele sesiuni de Bacalaureat.

Bacalaureat 2015 Subiecte Sociologie: Ce este nou

Bacalaureat 2015 Subiecte Sociologie: În acest an, lucrările de examen care au fost susținute într-un județ, vor fi corectat în alt județ. Această hotărâre a fost luată cu ordin de la Minister, cu puțint timp înainte de susținerea examenelor de BAC. Potrivit ordinului ministrului Educației, sesiunile de examen din acest an, evaluarea inițială a lucrărilor scrise dintr-un județ sau din București se realizează în cu totul alt județ, care va fi stabilit de Comisia Națională de Bacalaureat.

Bacalaureat 2015 Subiecte Sociologie: În ceea ce privește transportul lucrărilor dintr-un județ în cel desemnat de comisie și aducerea lor înapoi, acest lucru se va face în conformitate cu procedurile stabilite de Comisia Națională de Bacalaureat.

Bacalaureat 2015 Subiecte Sociologie: Absolvenții clasei a XII-a promovează examenul de BAC doar dacă media generală a probelor scrise este 6. Candidații sunt nevoiți să ia minim nota 5 pentru a promova proba. Media generală a candidatului la examenul de BAC se face cu două zecimale, fără rotunjire. Rezultate vor fi afișate marți (7 iulie) pe internet (edu.ro) și la avizierele centrelor de examinare.

Subiecte Istorie BAC 2015 – Ce exerciții au avut elevii de rezolvat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net