Bacalaureat 2015 subiecte Logică

Ultima actualizare:

    Bacalaureat 2015 subiecte Logicăfoto: infobraila.ro
Bacalaureat 2015 subiecte Logicăfoto: infobraila.ro

Bacalaureat 2015 subiecte Logică. Elevii au primit la ora 9 subiectele de examen, iar pentru profilul uman, liceenii vor avea de rezolvat trei subiecte, Logica fiind o probă care respectă structura de până acum a examenelor.

Bacalaureat 2015 subiecte Logică - Pentru ultima probă la bacalaureat 2015, liceenii de la profilul uman au de ales între probele de Geografie,  Economie, Filosofie, Logică, Psihologie și Sociologie. Cei care au ales proba de Logică vor avea de rezolvat trei subiecte în cadrul examenului. Primul subiect va fi format din 10 întrebări de tip grilă, unde elevii vor avea de ales un răspuns corect. Pentru al doilea subiect, aceștia vor avea de rezolvat cinci exerciții practice, conform modelelor de subiecte Logică bacalaureat 2015, iar subiectul al treilea va fi format din trei exerciții: un silogism, construirea unui argument valid cu două premise și analizarea unui enunț prin regulile de corectitudine.

Bacalaureat 2015 subiecte Logică: Cum arată subiectele

Bacalaureat 2015 subiecte Logică: Prima pagină
Bacalaureat 2015 subiecte Logică: Prima pagină

Bacalaureat 2015 subiecte Logică - pe prima pagină au fost exercițiile de tip grilă de la subiectul I. Elevii au avut de răspuns la întrebări despre conversiune, propoziții universale, raporturi între termeni sau inducție. O parte dintre întrebările de la primul subiect se află și pe pagina a doua, împreună cu subiectele II și III. La subiectul doi, liceenii au avut de analizat propozițiile pe baza regulilor de corectitudine, precum formula propoziției, și de format noi propoziții prin care să ilustreze operațiile logice de conversiune și obversiune și pentru a afla contrarele sau subcontrarele propozițiilor. Bacalaureat 2015 subiecte Logică - cel de-al treilea subiect a constat în realizarea unui silogism după indicațiile primite.

Bacalaureat 2015 subiecte Logică: Pagina a doua
Bacalaureat 2015 subiecte Logică: Pagina a doua

Bacalaureat 2015 subiecte Logică – anul acesta, lucrările candidaților vor fi corectate în alte județe decât cele în care susțin examenul. Elevii nu au voie să intre în sala de examen cu obiecte precum telefoane mobile, calculatoare, poșete, ghiozdane, caiete, manuale. Acestea vor fi lăsate în sala de depozitare, supravegheată de un profesor care îi va ruga pe elevi să semneze o declarație în legătură cu obiectele lăsate acolo. Cei care refuză să lase aceste obiecte în sala respectivă nu vor fi primiți în sala de examen. Bacalaureat 2015 subiecte Logică – elevii vor scrie pe foaia de examen numai cu cerneală sau pastă albastră, iar schemele și desenele vor fi realizate numai cu creioane cu mină neagră. Greșelile vor fi tăiate cu o singură linie orizontală. Cei care nu respectă aceste cerințe riscă ca lucrarea lor să fie anulată.

Bacalaureat 2015 subiecte Logică: Cele mai amuzante perle

Bacalaureat 2015 subiecte Logică. Elevii au susținut luni (29 iulie) proba de bacalaureat la Limba și literatura română. „Rolul verbelor la perfect simplu e să ne spună că Ioan Slavici era oltean”, „Care-i e cu cratima ca să nu se confunde cu orașul Carei, de unde am și eu o rudă care se scrie cu literă mare” și „Arghezi? Cine să-l înțeleagă pe omul ăsta? Sunt sigur că viața lui era tristă pentru că nu avea prieteni cu care să iasă la o bere. D-aia a scris poezii triste” sunt doar unele dintre cele mai amuzante perle. Tot la bacalaureat 2015, o elevă a scris un eseu despre importanța comunicării dintre părinți și copii: „Eu și tatăl meu nu avem o comunicare prea bună. El îmi spune mereu să nu mai vin dimineața de la club, eu îi spun că distracția maximă începe după miezul nopții, dar nu mă ascultă, așa că în loc să comunicăm, ne certăm”, a scris ea.

Edu.ro: Rezultate Bacalaureat 2015 – 66% dintre elevi au promovat

Subiecte Matematică BAC 2015 – Ce exerciții au avut elevii de rezolvat

Subiecte Istorie BAC 2015 – Ce exerciții au avut elevii de rezolvat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net